KRAS Suklaalevyraadissa

Kras bajadera
Tuotteen Kras bajadera valmistusmaa on Kroatia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kras -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.

Jenni V 27.11.2017 (Jäsenprofiili)
Kroatialaista matkamuistosuklaata oli tällainen laatikollinen maistoon, 200g pakkauksessa on 16kpl todella isoja foliokääreisiä harkkoja manteli-hasselpähkinänougatia. Nougatissa ei ollut sattumia, ja pähkinä ja manteli maistuivat itsessään liian vähän, sokeri ja rasvaisuus taas painoivat liikaa läpi, kokonaisuus oli halpa. Liian isojakin nämä olivat. Ulkonäkö sinällään oli ihan kiva, päällä ja alla ohuet kerrokset tummaa nougatia ja välissä vaaleaa. Jää kauaksi fasun wienernougatin tai maran dubbelnougatinkaan tasosta. Kakkonen.