FARMI Suklaalevyraadissa

Farmi soko-maroc
Tuotteen Farmi soko-maroc valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Farmi -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.

Jenni V 04.12.2017 (Jäsenprofiili)
230g appelsiininmakuinen suklaavanukas, jossa on käytetty sekä maitoa että kermaa pohjana. Nami, tämä on vähän kuin fazerinaa ilman kuorta... Rakenne on enemmän hyytelömainen kun äklön kermamoussemainen, tykkäsin siitä. Tämä sopisi erinomaisesti vaikka kakun täytteeksi. Pikari oli kyllä varsin iso, ehkä puolikaskin olisi kerralla riittänyt, alkoi lopussa jo vähän tökkiä, vaikka tämä ei liian makeaa ollutkaan. Ehkä tummempi suklaa olisi sopinut kaveriksi? Tällä versiolla vahva kolmonen.