VALSOIA Suklaalevyraadissa

Valsoia il budino cacao
Tuotteen Valsoia il budino cacao valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valsoia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot, Vegaani.

Jenni V 18.12.2017 (Jäsenprofiili)
Pari 130g muovipurkkia maidotonta soijavanukasta, jossa tavallaan on hyydytettyä sokeri-soija-kaakaoseosta. Rasvaa ei juurikaan ole, ja enemmän tästä tuleekin kaakaoinen hyytelö kuin vanukas mieleen. Massa on hyvin tummaa, koska maitoa ei ole, ja maussa maistuu aika vahvasti soijan ominaismaku. Ei tämä kyllä mitään tavallisen vanukkaan veroista ole, mutta välipalaksi sopivan kevyt ja raikas kyllä. Maulle kakkonen kuitenkin.