MYPROTEIN Suklaalevyraadissa

MyProtein pulse bar chocolate orange flavour
Tuotteen MyProtein pulse bar chocolate orange flavour valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki MyProtein -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Jenni V 10.01.2018 (Jäsenprofiili)
Ennen treeniä nautittavaksi tarkoitettu 50g energiapatukka, jossa on L-karnitiinia, tauriinia ja kofeiinia treenibuusteriksi. Päällä on 15% tummasuklaakuorutetta, ja sisällä jotain sitkaan myslipatukan ja marmeladipatukan välimuototäytettä. Täytteessä on purutuntumaa riisistä, appelsiini- ja sitruunagranulaatista ja rusinoista, muuten täyte on sellaista geelimäistä. Vahva appelsiinin maku on, ja 50g kerralla on ehkä vähän liian suuri annos, vaikka appelsiini ja tumma suklaa hyvin yhteen sopiikin. Rusinat olisin ainakin heivannut, makeutta on jo muutenkin ihan tarpeeksi. Ei ihan minun makuuni, kakkonen.