RUDE HEALTH Suklaalevyraadissa

Rude Health granola cacao & vanilla
Tuotteen Rude Health granola cacao & vanilla valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rude Health -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Luomu, Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät.

Jenni V 02.01.2018 (Jäsenprofiili)
Luomumysli, joka on rakenteeltaan hiutalemysliä muistuttavaa, mutta maultaan "herkumpaa" - speltti- ohra- ja kaurahiutaleet on silattu hivenellä hunajaa ja raakaruokosokeria, ja mukana on ihanaa makua ja rakennetta antamassa kaakaonibsiä, kurpitsansiemeniä ja manteleita. Lisämakua antavat kookoshiutaleet, sekä 0,1% vaniljaa jota ei kyllä hirveästi maista. Kaiken kaikkiaan maku ei ole kovin suklainen, nibsiä saisi olla enemmänkin, mutta herkullista tämä kieltämättä on, ja ravintosisältö on jopa parempi kuin juuri maistamassani superfood-myslissä. Suosittelen maistamaan, nelosen nannaa välipalaa.