POPPIES Suklaalevyraadissa

Poppies mini eclairs pâtissiers
Tuotteen Poppies mini eclairs pâtissiers valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Poppies -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.

Jenni V 02.02.2018 (Jäsenprofiili)
Pieniä tuulihatun tapaisia leivoksia pakkasesta, jossa päällä on suklaakuorrutetta ja sisällä vaniljakreemitäytettä. Kuulosti herkulliselta, mutta maku oli kyllä ihan hirveän teollinen. Yleensä rakastan vaniljatäytteitä, mutta tällä kertaa oli kyllä maussa menty metsään, samoin suklaakuorrute ei maistunut hyvältä, ei edes sellaiselta "normaalilta" ei-oikeaa suklaata sisältävältä kaakaokuorrutteelta. En kyllä kehtaisi vieraille tarjota. Heikko kakkonen.