EARTH CONTROL Suklaalevyraadissa

Earth Control nuts & choco
Tuotteen Earth Control nuts & choco valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Earth Control -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.

Jenni V 06.04.2018 (Jäsenprofiili)
Pussillinen suolapähkinöitä, johon on joukkoon lisätty muutama hassu tummahko suklaapallonen. Pähkinät eivät ole supersuolaisia, mutta tarpeeksi kuitenkin, saaden toivomaan tilalle naturelleja versioita. Suklaapallosia on erittäin harvakseltaan, ja ne jäävät kyllä pahasti suolaisuuden ja vahvan maapähkinäisyyden jalkoihin (maapähkinän maun alle jäävät tosin myös sekoituksen mantelit ja cashewt). Ei minun makuuni, kakkonen.

Klaani Luontaistuotteet