Laatusuklaa

BENJAMISSIMO Suklaalevyraadissa

Benjamissimo dark 70% Bulgarian rose oil
Tuotteen Benjamissimo dark 70% Bulgarian rose oil valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Benjamissimo -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Vegaani.
 

Jarkko 20.02.2020
Tumman näköinen suklaa maistuu keskitummalta ja parfyymiseltä. En usko lisämaksua kaakaosta tulevaksi, vaan ennemminkin pesemättömän suklaalinjaston jättämäksi mauksi.

Iikka 20.02.2020
Tylsän tumman suklaan tuoksuinen ja kova palanen. Maussa on pesuainetta. Se saattaa olla kuitenkin tämän suklaan paras puoli. No, tämän hyvyyksiä on tietynlainen helppous. Nimittäin tuoksu ei vastaa makua, eikä tämä niin tylsä olekaan. Tavallista tummaa suklaata hedelmäisellä twistillä. Suu tottuu pesuaineeseen, ja lopulta tätä imeskelee ihan mielellään.

Kirsi I 19.02.2020
Kovaa tummaa suklaata, napsahtaa puraistessa. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, maussa tuntuu ensin parfyymimäistä kukkaisuutta, sitten sitruksisuutta ja hieman kuivakkuuttakin. Sulaa suussa tahmeana ja jälkimaku on makea. Herkullisia keveitä makuja.

Janne J 19.02.2020
Mieto, neutraali tuoksu. Samaa voisi melkein sanoa mausta, mikä ei äkikseltään tee suurta vaikutusta, mutta eipä toisaalta sitten ole päällekäyvän karvas tai muuten hankala nauttia. Valitettavasti makustelujen edessä suuhun hiipii myös selvä hajuvesimäinen (ruusun?) maku, joka tuntuu tässä yhteydessä virhemaulta. Ei aivan tavanomainen tumma suklaa siis, mutta poikkeama on valitettavasti negatiiviseen suuntaan.

Hanna P 19.02.2020
Iso pala tummaa suklaata tosi ytyllä tuoksulla. Oi voi, ei parane yhtään, kun suklaan joukkoon on laitettu parfyymia, joka kävisi myös hyttysmyrkystä. Ei nyt ole pahinta suklaata mitä maa päällään kantaa, mutta jotenkin onnistuu vaan olemaan perin luotaantyöntävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani