Leader Vegeway Leader Vegeway

GHIRARDELLI Suklaalevyraadissa

Ghirardelli squares milk chocolate caramel
Tuotteen Ghirardelli squares milk chocolate caramel valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ghirardelli -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 14.12.2017
Pidin tummasuklaaversiosta tätä karamellitäytteistä suklaata, ja kas vain, maitosuklainen oli ehkä vieläkin parempaa... Suklaa ei ole kovin makeaa, ja täyte on taivaallisen hyvää, melko juoksevaa, mutta ei liian, eikä liian makeaa sekään. Erinomainen kombo, vahva nelonen.

Jarkko 05.03.2012
Suuri kiitos jälleen Katrille rapakon taakse! Sain ystävänpäivälahjaksi amerikkalaisen suosikkivalmistajani Ghirardellin suklaaneliöitä ja yllätyin itsekin, että rasia on säilynyt avaamattomana näinkin pitkään. Nämä kyseiset neliöt ovat levyiksi liian pieniä, joten olen lisännyt nämä tuoteryhmään suklaanapit. Neliöt ovat maitosuklaisia ja juuri ja juuri hieman liian isoja kerralla suuhun laitettavaksi. Sisus on juoksevaa toffeeta, erittäin makeaa sellaista. Olen suuri (maito)suklaan ja toffeen yhdistelmän fani ja pidän tästäkin vallan paljon, mutta pakko kyllä myöntää, että kokonaisuus alkaa olemaan jo liian makea. Maitosuklaa sulaa suuhun mukavasti ja toffeessa ei rakeisuutta ole havaittavissa, joten valioyksilö omassa pienessä tuoteryhmässään. En usko että tämä parantuisi vaihtamalla suklaata tummemmaksi vaan kertakaikkiaan pitäisi vain hieman höllätä sokerin määrää toffeetäytteessä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet