Leader Vegeway Leader Vegeway

CAFÉ CABRIOLE Suklaalevyraadissa

Café Cabriole minttukrokanttimutakakku
Tuotteen Café Cabriole minttukrokanttimutakakku valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Café Cabriole -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 02.07.2018
Kävimme Porvoossa samana päivänä kahdessa eri kahvilassa, ja ei ole kahta sanaa siitä, kummassa hinta-laatusuhde oli parempi. Café Cabriolessa gluteenittomia kakkuja on tarjolla useita, hinta on huokea, palat valtavia ja lisäksi saa vielä kakun kanssa marjakastiketta. Suosittelen lämpimästi!

Mainospuheen jälkeen mennään tämän gluteenittoman mutakakun maisteluun. Pala on vähän pienempi kuin juustokakuissa, mutta tämä on täyttä tavaraa... Kakku ei ole ehkä ulkonäöllä pilattu, mutta eipä kai mutakakuissa yleensäkään kauneudella koreilla. Tekstuureissa kuitenkin löytyy, reuna on vähän kuin minttusuklaafudgea, sellaista rakeista ja kuivaa toffeeta. Pohja on enemmän juoksevaa ja pehmeän minttusuklaatoffeen makuista, ja päällä on sitten minttusuklainen, kiinteämpi kerros jossa on pienen pieniä krokanttipaloja joukossa.

Maku on hyvin pitkälle daimin minttuversio, hyvin makeaa ja tuhtiahan tämä on. Lisäksi joukossa maistuu voi. Minttu sopii minusta tähän tosi hyvin, tuo edes vähän raikkautta, ja tykkäsin siitä että oli käytetty eri tekstuureita. Maistelin tätä kuitenkin ehkä yhteensä noin lusikallisen, olisi voinut tulla koko palasesta hyvin tyrttynyt olo. Siksi annan kolmosen - vahvan sellaisen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet