Leader Vegeway Leader Vegeway

MARZIPANLAND Suklaalevyraadissa

Marzipanland lübecker edel marzipan herzen
Tuotteen Marzipanland lübecker edel marzipan herzen valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marzipanland -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Marsipaanit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 09.07.2018
100g pakkauksessa on 8 melko isoa punaiseen folioon käärittyä marsipaanisydäntä, kuorrutettuna tummalla suklaalla. Suklaa on moiteettoman näköistä, ulkonäkö on laadukas. Marsipaanissa on selosteen mukaan runsaasti mantelia, mikä on yleensä laadukkaan marsipaanin merkki. Enkä huonoa olisi tosin aidolta lyypekkiläiseltä marsipaanilta odottanutkaan...

Joku maussa kuitenkin jää tökkimään, tumma suklaa tuppaa jäämään marsipaanin varjoon. Rakenne marsipaanissa on ok, ehkä aavistuksen kostea minun makuuni. Eniten häiritsi kuitenkin kirpsakka sivumaku, jota en hyvään marsipaaniin yhdistä. Ainesosista en keksinyt mistä se tulisi... Joka tapauksessa, olen parempaakin marsipaania syönyt, joten jätetään kakkosen puolelle arvosana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet