Mainospaikka vapaana

THE COCONUT COLLABORATIVE Suklaalevyraadissa

The Coconut Collaborative little choc pots
Tuotteen The Coconut Collaborative little choc pots valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki The Coconut Collaborative -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Iikka 28.08.2019
Tuhti ehkä-vanukas. Tai ehkä ihan uusi tuotelaji, mene ja tiedä. Tätä voi siis louhia lusikalla, niin jämerää kamaa on. On tuhti sekä koostumukseltaan kuin suklaisuudellaan. Laadukkaan oloinen, koostumuksessa voisuutta. Olen vanukasmies henkeen ja vereen, mutta preferoin hieman miedompaa kamaa. Kyllä tätäkin syö mielellään jos tarjotaan!

Annamari 28.08.2019
Tuhtia vanukasta tosi pienessä annoskupissa. Maku on todella voimakkaan suklainen. Purkki on pieni, mutta ihan syystä, ei tämän enempää tätä voisi syödäkään kerralla. Poikkeuksellisen jämäkkää tavaraa. Hentoinen kookoksen maku löytyy, mutta suklaa maistuu voimakkaimmin. Ei suoraan muistuta mitään toista tuotetta. Ostaisin suklaan himoon.

Hanna P 08.08.2019
Pikkuinen purkki suklaavanukasta. Oho, on varsin kiinteä tuote...jännittävää! Jos tämä on suklaavanukasta niin on kyllä erittäin täyteläistä, oikeastaan liiankin...Hieman sentään Nutellaa raikkaampaa! Onneksi purkki ei ole tämän isompi. En tiedä onko tämä ällöä vai hyvää ja miten tätä kuuluisi käyttää. Tuoreiden happamien marjojen kanssa voisi toimia hyvänä jälkiruokana kyllä. Tällaisenaan vain kaksi pistettä.

Janne J 31.07.2019
Tuoksuu kaakaovanukkaalle, mutta on kyllä reilusti tyypillistä vanukasta tiiviimpää tavaraa. Vähän kuin vanukastiivistettä. Tummaa ja luonteikasta, toisaalta myös makeaa. Onneksi pikari on pieni, ei tällaista turboahdettua vanukasta kovin suurta määrää varmaan pystyisi syömään. Lienee tehty parempi överit kuin vajarit -asenteella, mutta tykkäsin silti. Suuhun jäi
lopuksi voimakas kaakaon maku, mutta miellyttävä sellainen.

Jenni V 04.02.2019
Kissankokosilla kirjaimilla on suklaajälkkäripakkauksen päällä ilmoitettu että annoksessa (joita pakkauksessa on neljä) on vain 100 kaloria. No kai ny, jos purkit on sormustimen kokosia :-). No okei, ehkä vähän liioittelin, mutta totuuden nimissä 45g purkkeja voisi luulla dippikastikepurkeiksi. Setti ei ole mitään kevytsettiä, vaan periaatteessa tämä on vähän kuin suklaista tryffelimassaa kaapisi purkista. Kookoskermaa ja tummaa suklaata on käytetty runsaasti, eikä maitoa siis ole.

Maultaan tämä on vähän kuin raakasuklaata, eli minusta tuo kookoksen maku tulee liikaa läpi, vaikka suklaata ei olekaan säästelty. Liian rasvaisen tuntuistakin tämä minulle on. Hinta on kova ottaen huomioon purkkien koon, joten jää jatkossa kauppaan. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset