Laatusuklaa

STANDOUT CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Standout Chocolate Lachuá Guatemala 70%
Tuotteen Standout Chocolate Lachuá Guatemala 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Standout Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Vegaani.
 

Annamari 02.03.2021
Sokkomaistelu: Voimakas tuoksu ja voimakas maku. Maussa on
hedelmäisyyttä ja petroolia, mutta molemmat liian voimakkaina. Tämä ei edes pehmene loppua kohden. Tähän hetkeen liian voimakas ja ärhäkkä, mutta joskus voisi toimia "piristeenä". Koostumus on hyvä.

Janne J 21.02.2021
Voimakas tuoksu. Maku on myös voimakas ja hipoo tyylilltään sitä kategoriaa, joka ei ole yleensä ollut suosikkini, mutta kyllähän tämä tällä kertaa toimii aivan mukiinmenevästi ja ei ainakaan jätä kylmäksi. Makeutta on sopivasti taittamassa voimallista kaakaoisuutta. Makeahko jälkimaku ilahduttaa myös ja on jopa parempi kuin alkumaku.

Hanna P 17.02.2021
Pyöreäreunaisia palasia mökkimäisellä tuoksulla. Nyt kyllä on niin kulmikas maku, että katotaan tullaanko lainkaan kavereiksi. Purren parempi maku, mutta jotenkin pippurinen ärjyvyys väijyy koko ajan pelottava taustalla. Ei tuu meistä kavereita.

Jarkko 29.07.2019
Tuoksussa on suklaisuuden lisäksi jonkin verran tummia marjoja, kuten luumua ja tummia rypäleitä. Nuuhkittuani hetken kuluttua suklaata uudestaan, tulee esiin vaaleampiakin hedelmiä, kuten persikkaa ja aprikoosia.

Maku on alusta asti hedelmäisen kirpsakka, mutta juuri tiettyjä hedelmiä on vaikea maun perusteella tunnistaa. Maku on aikamoinen hedelmäcocktail, jossa mukana hieman hapokkuuttakin. Tällainen suklaa ei jätä kylmäksi ketään, mutta ei tämä käppyrästä huolimatta madagaskarilaisen tasolle pääse varsinkaan hapokkuuden osalta. Ehdottomasti tämä on kuitenkin makuni mukainen suklaa. Hedelmäiset ja kirpsakat maut toimivat lähes aina tummassa suklaassa. Kitkeryyttä tai tunkkaisuutta ei ole lainkaan.

Hedelmäisyyttä riittää aina jälkimakuun saakka, jolloin jälkimakukin jää todella miellyttäväksi. Hapokkuuskin tuntuu suussa melko pitkään ja kaikki mahdolliset huonot ominaisuudet puuttuvat myös jälkimausta kokonaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani