Laatusuklaa

TONY'S CHOCOLONELY Suklaalevyraadissa

Valmistajan tuotteita on Suklaalevyraadissa yhteensä 6. Osa niistä on mahdollisesti jo poistunut markkinoilta, jolloin löydät ne täältä. Jäsenet ovat kirjoittaneet tuotteista 10 arviota ja vierailijat 0. Lisätietoja valmistajasta ja sen tuotteista löydät osoitteesta tonyschocolonely.com. Tuotteiden valmistusmaa(t) on/ovat Belgia. Tuotteita tuo/markkinoi Suomessa Transmeri.

Suodata jäsenen mukaan
Valitse jäsen, jonka arvioimat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne nykyiset jäsenet, jotka ovat arvioineet vähintään yhden tämän valmistajan tuotteen.
Suodata tuoteryhmän mukaan
Valitse tuoteryhmä, johon kuuluvat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne tuoteryhmät, joihin vähintään yksi tämän valmistajan tuote kuuluu.

Tony's Chocolonely dark chocolate 70%

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Voit myös lukea yksittäiset arviot tuotteesta sekä jäseniltä että vierailijoilta.

Tony's chocolonely Dark chocolate pecan coconut

Tony's Chocolonely melk karamel zeezout

Tony's chocolonely milk chocolate

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Tony's chocolonely milk chocolate hazelnut

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Tony's chocolonely milk cholate almond honey nougat

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Laatusuklaa Klaani