Laatusuklaa

TONY'S CHOCOLONELY Suklaalevyraadissa

Tony's Chocolonely melk karamel zeezout
Tuotteen Tony's Chocolonely melk karamel zeezout valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tony's Chocolonely -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet.
 

Hanna P 23.07.2020
Paksu pala maitosuklaata sattumien kera. Hyvin kinuskisen makeita ja rohisevia sattumia joukossa. Makeannälkään ihana, mutta aika äkkimakea on. Hellyn kuitenkin arvosanana neloseen.


Jenni V 17.01.2020
180g jämerä reilun kaupan suklaalevy. Reilun kaupan missio näkyy hyvin vahvasti sekä kääreen että suklaan pinnalla ja vielä kääreen sisäpuolellakin on siitä tarinaa. Suklaassa on hyvin epämääräisiä ja eri kokoisia paloja, ja sitä on lähes mahdoton paloitella nätisti, vaikka auliisti kehoitetaan sitä muillekin jakamaan. Minua se ärsytti, mutta valmistajan mukaan se vaan kertoo siitä etteivät suklaateollisuudessakaan palaset jakaudu tasan. Nooh, rajansa sanomallakin... Lisäksi olisivat tuohon suklaan laatuun voineet kiinnittää samalla huomiota. Rakenne on paksu ja sileä, hyvin belgialaistyylinen, mutta joku maussa vähän mättää, ehkä häivähdys jenkkisuklaamaista, vähän oksennusta muistuttavaa makua. Lisäksi levyn paksuus on liian jämerä, Toblerone tuli mieleen sekä siitä että runsaista karamellisattumista joukossa. Kovaa karamellirouhetta on joukossa 10% ja lisäksi suklaassa on 0,5% merisuolaa, minulle ihan liian terävänä makuna. Tavallaan kuin daim-suklaata vähän vähemmän makeana mutta ylisuolaisena. Ei ihan minun makuuni, sanomasta huolimatta. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani