Laatusuklaa

TONY'S CHOCOLONELY Suklaalevyraadissa

Tony's chocolonely Dark chocolate pecan coconut
Tuotteen Tony's chocolonely Dark chocolate pecan coconut valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tony's Chocolonely -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 24.09.2020
180g jämäkkä levy, jossa kaikki palat ovat sikin sokin eri muotoisia ja kokoisia. Suklaa on ruman sameaa ja harmaata, ja sitä luulisikin ensisilmäilyllä tummemmaksi kuin kaakaoprosentti antaa ymmärtää. Suklaa on aika mitäänsanomatonta, makuuni liian makeaa tummaa, ilman kaakaon vivahteita. Seassa on jonkun verran pekaanipähkinää ja kookoshiutaletta, joista kookos maistuu enemmän, pekaanin maistaa pähkinäksi mutta pekaanisuutta siitä on vaikea löytää. Mielestäni se ja kookos eivät sovi mitenkään erityisemmin yhteen. On tämä periaatteessa ihan syötävää, mutta ei tämä todellakaan mitään ykkössuosikkia ole. Siksi tyydyn kakkoseen.

Hanna P 14.08.2020
Kaunis iso tummansuklaan, ei kovin tumma, palanen epäsäännöllisin paloin. Seassa on vaaleita sattumia. Sisältö rohisee mukavasti pähkinöineen ja kookoksineen. Tummasuklaa ei ole vaan kovin laadukkaan oloista, mutta ei myöskään liian kitkerää. Kelpo mässy suklaannälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani