Laatusuklaa

ALEXANDROS HAND MADE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate quinoa & cranberries
Tuotteen Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate quinoa & cranberries valmistusmaa on Kreikka. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Alexandros Hand Made Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Janne J 01.09.2019
Miedon tuoksuista, melko pehmeää ja rasvaista maitosuklaata, jossa on seassa mahdollisesti riisimuroja ja rusinoita. Rasvaisuus on tässä mielestäni hallitseva elementti, kun taas jälkimaku muodostuu oikeastaan vain rusinasta. Melko mitäänsanomaton suklaa, olisin kaivannut lisää kaakaota ja luonnetta. 2,5 pistettä.

Iikka 01.09.2019
Laadukkaan näköinen neliskanttinen levy. Suklaa on toisaalta miedohkoa, mutta kokonaisuus on kivan makea. Suutuntumassa on liukkautta, ja toki parin sortin sattumat sitä murtaa. Herkuttelusuklaa eittämättä.

Hanna P 01.09.2019
Vaaleaa maitosuklaata vaalein huokoisin ja tummin rusinamaisin sattumin. Toiset sattumat rahisee ja toiset liekö karpaloa, ihan hyvää. Varsinkin karpalosattumia on kyllä kovin harvassa. Itse suklaa on kyllä rasvaista “halpiskamaa”. No, eipä nyt tämä kombinaatio sinänsä ole paha, mutta laatua olisi kaivannut toteutukseen. Ei siis irtoa kuin kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani