Laatusuklaa

CHOCOLATERIE ROBERT Suklaalevyraadissa

Chocolaterie Robert  Blanc au caviar de vanille
Tuotteen Chocolaterie Robert Blanc au caviar de vanille valmistusmaa on Madagascar. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolaterie Robert -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Iikka 03.12.2019
Kovahko, mutta suussa mukavasti sulava palanen. Maku on hyvällä tavalla mieto. Jotain makeutta on, eritoten loppua kohden voimistuvaa. Erikoinen maitosuklaa. Mukana ehkä karamellisuutta.


Iikka 03.12.2019
Suklaapala kuin posliinilaatta, murtuukin suussa kuin sellainen. Tosin helpommin. Maussa on mietoa makeutta. Koostumus on siis kovanhauras, mutta rasvainen. Mieto, mutta aikas jännä tuote. Tästä onneksi puuttuu valkosuklaan perisynnit. Hieman hämmentävä kokonaisuus, mikä ei ole ollenkaan huono asia..


Hanna P 16.11.2019
Jokseenkin tuoksutonta valkoista suklaata. Melko kova ja rakeinen koostumus, joka sulaa kevyen voiseksi. Aivan kuin ihan pieni savun aromikin olisi mukana! Hyvin tavallisen oloista valkosuklaata, mutta se ei ole mielestäni sinänsä pahaa.

Kirsi I 13.11.2019
Neliöt näyttävät melkein mummon harrastamilta mentholipastilleilta. Maku kuitenkin on aivan jotain muuta: öljyistä, mautonta, jauhoista eikä edes makeaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani