Laatusuklaa

MENAKAO Suklaalevyraadissa

Menakao Tsara chocolat fin noire 72%
Tuotteen Menakao Tsara chocolat fin noire 72% valmistusmaa on Madagascar. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Menakao -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Iikka 03.12.2019
Kovaa ja murtuvaa suklaata. Tuoksu on jo hyvin tumma. Maku on kirpeä kirpeä kirpeä. Mutta, mitä vanhat makunystyräni tuntevatkaan! Loppua kohden suussa onkin mukavan makeita makuja. Tottuiko suu tähän nopeasti vaiko onko tämä suklaan jälkimaullinen ominaisuus? Ehkä jälkimmäinen, sillä tuntuu, että kirpeä maku on vain pinnassa.


Hanna P 16.11.2019
Pinnaltaan vaalennutta maitosuklaata kaakaopapu pinnassaan. Kova on koostumus ja melko “tiukka”kaakaon maku. Tämä on siis sittenkin tummaa suklaata! Tämmöinen perinteinen ynseä tummasuklaa ei ole suosikkejani, mutta sen verran joku pehmeyskin tässä on, että hellyn kakkoseen arvosanassa kun ei ihan vastenmielistäkään ole.

Kirsi I 13.11.2019
Tummaa suklaata, tuoksu on vaisu, maku on runsas ja hedelmäinen, appelsiinien, luumuinen, jouluinenkin, välillä herkullista ja välillä taas todella tympeää. Sulaa suuhun ällöttäväksi massaksi. Plussaa ja miinusta...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani