Laatusuklaa

MENAKAO Suklaalevyraadissa

Menakao Combava & pink pepper 63%
Tuotteen Menakao Combava & pink pepper 63% valmistusmaa on Madagascar. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Menakao -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 03.12.2019
Jännittävä, kirpeän karkkinen tuoksu. Maussa on heti sitä samaa. Onkohan sitä enemmän pinnalla, sillä itse massassa makua on vähemmän. Makua on pikantisti, mutta huomaan tykkääväni. Luultavasti tämä mauste kuitenkin peittää kaakaon maun totaalisesti, mutta emme jää ehkä kaipaamaan. Mielenkiintoinen tuttavuus. Lopulta taivuin vitoseen, koska suuni eli tämän maun mukana pitkään.


Hanna P 16.11.2019
Maitosuklaan näköistä suklaata jännittävällä tuoksulla. Kova koostumus ja heti alussa suuhun tulvahtaa sitruuna, tiskiaine...mikä lie? Vähäsokerista suklaata ja sitruunamehua, on minun arvaukseni. Olen ilmeisesti makeanhimoisella päällä kun kaipaan tähänkin tuotteeseen sokeria! Vähän outo maku kyllä. Vaan eipä siinä, mielenkiintoinen tuote kylläkin.

Kirsi I 13.11.2019
Voimakkaan sitruksisen makuista tummahkoa suklaata, pippuria maussa myös. Hyvin luonteikas suklaa, mutta ehkä pippurisuutta on kovin paljon. Jälkimaku on kuitenkin pippurin alla pehmeän hedelmäinen. Olisko niin, että suklaa on pohjalla pehmeää ja muut maut maustetta?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani