Laatusuklaa

MENAKAO Suklaalevyraadissa

Menakao Bird chili 63%
Tuotteen Menakao Bird chili 63% valmistusmaa on Madagascar. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Menakao -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 03.12.2019
Miellyttävä kaakaojauheen maku yhdistettynä mukavaan chilin poltteeseen. Itse asiassa kyllä maussakin on chiliä. Chilisuklaiden parhaimmistoa, koska a) tässä ei ole liikaa tulisuutta ja b) tässä huomaa tulisuuden.


Hanna P 16.11.2019
Miedontuoksuinen tummahko suklaa. Joku pippuri puskee pintaan suklaan joukosta. Olen oppinut arvostamaan mausteisuutta ruuissa, mutta suklaassa en (ainakaan toistaiseksi). Menee lajikkeeseen “syö ennen kun selkäänsä ottaa” eli ei varsinaisesti herkku kumminkaan.

Kirsi I 13.11.2019
Pinnalta kirpeitä palasia, chilisuklaata parhaimmillaan, kaakaon maku jää chilin poltteen alle ja maistuu siis vain chili. Chilisuklaa on hyvää, jos myös se suklaa ja makeus maistuu sopivassa suhteessa, mutta tässä sitä on vähän liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani