Laatusuklaa

MENAKAO Suklaalevyraadissa

Menakao Arabica & cocoa nibs & sea salt
Tuotteen Menakao Arabica & cocoa nibs & sea salt valmistusmaa on Madagascar. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Menakao -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 03.12.2019
Mitä ihmettä on ripoteltu suklaan pinnalle? Pekonia? Erikoinen, ehkä pistävä maku, mutta se ei taida tullakaan sattumista, vaan suklaasta? Suolaa mukana, mikä toki pekoniin sopii. Kaakaon mausta tunnistaa pistävyyden, muut maut… en tiedä mikä maistuu. Hämmentävä, vähän ehkä huonolla tavalla.


Hanna P 16.11.2019
Pinnastaan vaalennutta ehkä maitosuklaata. Ruskeaa rouhetta keko pinnassa. Hedelmäisiä ja kahvisiakin makuja maistan, mutta ihan liian vähän sokeria. Kuitenkin täytyy sanoa...ei ole ihan mieleeni! Joku pieni suolaisuus rouheessa pelastaa kuitenkin tilanteen ja hellyn kakkoseen arvosanassa.

Kirsi I 13.11.2019
Kaakaoisen tuoksuisia, pinnalta harmaantuneita palasia. Pinnalla jotain rouhetta, nibsejä kukaties, jotain suolaistakin häivähtää maussa. Rakenteeltaan hyvin napsahtavaa, laadukkaan oloista. Maku myös hieman hedelmäinen. Miellyttävä maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani