Laatusuklaa

VANDENBULCKE Suklaalevyraadissa

Vandenbulcke Chocolate seashells dark 250g
Tuotteen Vandenbulcke Chocolate seashells dark 250g valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Vandenbulcke -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 22.09.2020
Sokkomaistelu: STummasuklaakuorisia "mereneläviä". Suklaakuoren alla on rasvaista nougat-tyyppistä pehmeää täytettä. Kokonaisuus on liian rasvainen ja makea ja kaikki kiinnostava koostumus puuttuu.

Iikka 12.09.2020
Tummien merenelävien sisällä on makeaa moussea. Liian makeaa. Jotenkin ei sovi tähän tummaan suklaaseen, tai kokonaisuus tökkii.

Hanna P 08.09.2020
Kovasti “Meren hedelmiltä” näyttäviä konvehteja, mutta tummasuklaisena. Sisällä voista täytettä, joka maistuu lähinnä kaakaoiselta. Suklaakonvehdeista vaatimattomimpia, mutta koska ei varsinaisesti pahaakaan ole, saa pisteitä sentään kaksi.

Janne J 07.09.2020
Tumman suklaakerroksen sisällä on vaaleampi täyte. Suklaa ei ole kovin makeaa, pähkinäinen pehmeä täyte sitävastoin on. Kaakaokin pääsee makuelämyksessä ilokseni reilusti esille, ollen kuitenkin sokerin kera hieman taloussuklaamainen elämys. Melko rasvainen, mutta aikuiseen makuun ja vaikkapa jälkiruokakäyttöön sopiva konvehti. 3,5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani