Laatusuklaa

MEIJI Suklaalevyraadissa

Meiji apollo
Tuotteen Meiji apollo valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Meiji -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 17.01.2020
Miniminiminikartioita, joissa on maitosuklainen pohja ja vaaleanpunainen mansikkavalkosuklaahuippu. Kokonaisuus on todella mieto, ja yritän oikein maistelemalla maistella, ja juuri ja juuri saa mansikan aromin huipusta irti. Kokonaisuus on todella mieto, mutta toisaalta näitä miniminikonvehteja popsii ihan mielellään. Kolmosen alarajoille.

Antti H 02.02.2007
Hämmentävä ulkonäkö, pieniä vaaleanpuna-ruskeita kartioita. Maku on mansikkaisen sukulainen, mutta hieman liian makea.

Satu 02.02.2007
Voi onpa pikkuruisia suklaanappeja. Näyttävät aivan vaalean punaisilta ballerinojen hameilta, joiden helmat on kastettu suklaassa. Maku on lähinnä mansikkaesanssinen, mutta kokonaisuus silti piristävä.

Antti K 01.02.2007
Heti alkuu täytyy sanoa että liian pieniä palasia, kaksi kappaletta suuhun kerralla ei riitä. maku sinänsä ihan kiva, suklaa on hiukka jauhomaista ja tämä marjan maku painaa päälle liikaa minun makuuni. "Marja" maistuu ja tuoksuu jollekin lapsuusajan irtokarkille johon on tullut jo vastareaktio eli ei maistu enää.

Jarkko 01.02.2007
Mansikka eskimo suklaamuodossa! Pienet pyramidipalaset ovat puoliksi pinkkejä ja puoliksi suklaanruskeita. Aluksi maistanmansikan, mutta jälkipuolella suuhun jää vain hieman tunkkainen suklaan maku. Menettelee.

Rami 01.02.2007
Pinkki-ruskea-suklaata. Alkumaku rasvainen, jälkimaku mansikkajäätelöpuikon. Sopivan pieni koko näin makeaksi, ei voi syödä montaa.

Minna R 01.02.2007
Onpa söpöjä!! Määritelmä suklaa on hyvin häilyvä tämän tuotteen osalta. Suussa pyörii voin ja mansikkaesanssin sekoitus, joka ei millään meinaa loppua vaikka kuin imeskelisi. Pieni ja söpö makeinen, sopii kakun koristeeksi, mutta en söisi sellaisenaan yhtä palaa enempää. Ulkonäöstä piste.

Susanna K 01.02.2007
Oi kun pieni siro suklaapala. AIkani imeskeltyä suklaata alkaa makukin löytyä. Hieman mansikkaesanssia ja maitosuklaata. Maistuu melkein mansikkaeskimolle. Mielenkiintoinen suklaa, sopii kakunkoristeeksikin hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani