Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda duello
Tuotteen Panda duello valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,09 ja löytyy top 100 -listan sijalta 18. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.11.2011
Pakko antaa 4 pointsia vaikka makuelämyksenä ei aivan sinne ehkä yllä... Oon vaan niin suklaa-lakuyhdistelmän fani että vähempää ei voi antaa. Parhaita on ne makeiset joissa laku on mennyt vähän kovaksi ja suklaata on päälle lipsahtanut enemmän. Suklaa saisi olla tosiaan tasaisesti vähän enemmän ja saisi olla vähän maistuvampaa sorttia niin avot, täydellistä!

Timo H 13.09.2010
Odotukseni Panda duellon suhteen ovat korkealla: tuoteessa yhdistyvät kaksi rakastamaani makua, lakritsi ja maitosuklaa. Palaset näyttävät erehdyttävästi suklaarusinoilta, mutta puraisu todistaa toista. Hyvälaatuisen ja riittävän paksun suklaakuoren alta paljastuu pehmeä lakritsisydän. Mikäli sisus olisi vielä asteen verran tuoreemman makuinen, saisi Panda duello viitosen. Nytkin tuote ansaitsee vahvan nelosen.

Miriam 20.02.2010
Omituisia suorakaiteen muotoisia papanoita. Tuoksu mitäänsanomaton. Sisus sitkeähköä lakumaista ainetta. Suklaa ei tunnu aluksi maistuvan mukana lainkaan, mutta jälimaku on todella suklainen, samoin jos papanan antaa liueta suussa. Ihan perus mättösuklaata, ei erityisen hyvää, muttei pahaakaan.

Marke T 21.03.2009
Sisältää maitosuklaata, joten haistelin vain. Makea suklaa, tuoksuu hyvältä. Tulee mieleen lapsuus ja suklaarusinat. Söisin jos voisin, paljonkin, jää koukkuun.

Minna K 21.03.2009
Ulkonäkö muistuttaa suklaarusinoita. Mastuu suklaalle ja lakulle. Todella hyvä, voisi syödä vaikka kuinka paljon. Tykkään suklaasta ja laskusta; tässä on molemmat.

Katja S 21.03.2009
Pieniä pyöreitä maitosuklaalla päällystettyjä namuja. Ensipuraisulla tulee mieleen lapsuus, mutten saa päähäni, mikä karkki sieltä maistui tälle. Tämä on aivan mahtavaa, lakritsia ja suklaata juuri sopivasti samassa palassa. Maitosuklaata on tosin aika ohuesti, enemmänkin saattaisi mennä samaan palaan. En olisi uskonut, että pidän suklaan ja lakritsan yhdistämisestä, vaikka kummastakin erikseen pidänkin. Tästä tuli suosikkituotteeni ihan kertaheitolla. Tätä karkkia menisi varmasti isompikin satsi kerralla. Aivan loistavaa!

Meeri 16.09.2008
Ihan hyvä yhdistelmä Pandan maitosuklaata ja lakua, mutta kuorisuklaa on liian ohut minun makuuni. Sen verran mitäänsanomaton tuote, etten edes keksi enempää kritisoitavaa. Kaverin sanoin: Ihan jees.

Tuula 25.08.2008
Ihana, tasapainoinen suklaan ja lakritsan liitto. Näitä yhdistelty siis juuri sopivassa suhteessa, mikä takaa sen, että en pysty lopettamaan syömistä, ennenkuin viimeinenkin pallero pussista on poistunut. Erinomainen, kohtuuhintainen uutuus lakun ja suklaan yhteisnauttijoille!

Kaisa 19.08.2008
Elokuussa Hämeenlinna maistelee Pandan Duelloa, omintakeista makeista, pinta maitosuklaata (25%). Aina ohut, mutta kielellä sopivan hitaasti liukeneva. Sisällä pehmee lakritsia. Maut sekoittuvat kivasti. Vaarallisen hyvä yhdistelmä napsimiseen taipuvalle. Joku imelän ja suolaisen yhdistelmässä kiehtoo.

Jarkko 19.04.2008
Vaajakoskella on nyt yhdistetty laku ja maitosuklaa, tai siis kuorrutettu lakut suklaalla ja pistetty pussukkaan. Yllätyin pussia avatessa hieman lakupalojen koosta, odotin jostakin syystä suurempia palasia. Suklaata on kuitenkin lakun pinnalla riittävän paksusti, jotta sekä suklaan että lakun maut pääsevät riittävästi esille. Se onkin taitolaji osata tasapainottaa nuo kaksi. Jos pitää lakusta (minä pidän) ja maitosuklaasta (pidän siitäkin) niin todennäköisesti pitää tästäkin. Tässä nimittäin ei ole mitään sellaista "funkymakua", joka joissakin suklaa+laku -yhdistemissä on ollut havaittavissa. Tässä ehkä jopa suklaa ottaa pienoisen yliotteen lakusta mitä makuun tulee, se hallitsee kokonaismakua. Ei voi kun tykätä! Tämä pussukka ainakin tyhjenee reipasta vauhtia...

Antti M 18.04.2008
Pussillinen (130g) Pandan lakuja - pieninä siivuina - ja maitosuklaata (25%) päällä. Ovat tuttua metrikamaa, lakut siis, eli ei ihmeellistä mutta ihan OK. Itselleni maistuisi ehkä hivenen salmiakkisempikin ote. Näitä mättää naamaan ihan huomaamattaan, kunnes pussukka on typötyhjä eli tuotekehittely lienee siis onnistunut. Suklaalakut ovat muutenkin suosikkejani, joten hyvät pisteet irtoavat automaattisesti vaikka viimeinen silaus - erikoisuus - jääkin saavuttamatta. Hintaa taisi olla noin sentti per gramma.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani