Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Kyläkaupan onnentähti maitosuklaa
Tuotteen Kyläkaupan onnentähti maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Roosa 06.08.2018 : Tämä on hyvin pitkälle sama suklaa, jota lapsena toivoin tuliaisiksi Viking Linen laivoilta. Syön Fazerin suklaata sekä sveitsiläisiä ja belgialaisia suklaita. Pandan suklaista tämä on ainut jota syön mielelläni (suklaarusinoiden lisäksi). Kannattaa ostaa ja nauttia!

Miia 24.11.2014 : 150g, kyläkauppias-Keskisen logoa kantavaa maitosuklaata. Tämmöisen sain anopin Pohjanmaalle kantautuneelta vierailureissulta tuliaisiksi, joten arvostellaan... Levy on ohkainen, palaset suurehkoja. Tuoksu... Hyvin makea, hennosti vanilliininen (= teollinen), pahvimainen (!!!). Juu, nostaa odotukset korkealle maun suhteen... Maku... Sokerinen, lyhyt maku, maitoisuus häivähtää maussa, mutta liian lyhyen hetken, vanilliini maistuu hennosti, jälkimaku pahvinen (!!!), mitä tuoksukin enteili. Eli juuri halvan joulukalenterisuklaan makuista, pahaa, täysin laadutonta. Anoppi ilmeisesti ei pidä allekirjoittaneesta, kun tämmöistä tuo - okei, luotan ennemmin siihen, ettei anoppi itsekään tiennyt, mitä on ostamassa. Keskinen keskittyköön siihen, mitä parhaiten osaa (eli kaupan pyörittämiseen) ja pysyköön suklaateollisuudesta kaukana!

Jeanne 05.04.2010 : On tosi hyvää, en edes muista milloin olisin syönyt näin hyvää maitosuklaata!

Mari Rinne 14.02.2010 : tosi hyvää

jk 22.11.2009 : pahaa

pake 01.01.2008 : Perus maitosuklaata, eli kyllä tätä syö mutta parempaakin on syöty.

Hikimiki 22.10.2007 : Rakastan tätä suklaata, erillaista kuin pandan muut, halvempaa

hessu 15.08.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset