Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda juhlapöydän hassel crisp
Tuotteen Panda juhlapöydän hassel crisp valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 02.02.2019
Ylipakattuja, tosin kauniita korkeita kukkakonvehteja, joissa täytteenä - Pandalle ah niin tyypilliseen tapaan - hasselpähkinäkreemiä... Nyt lisukkeena vähän maissikrispiä. Pelkään näiden maistuvan samalle kuin Joulupukit eli täysin ylimakeille, mutta nämä ovatkin astetta parempaa kamaa. Makeutta ei ole yhtään niin paljon, ja täytekin on aikamoisen mietoa. Krispi on tosin aika kovaa ja mautonta, mutta toisaalta sitä on aika vähän. Ehkä tämä on verrattavissa periaatteessa geishaan, mutta kyllä geisha vetää sekä suklaan että täytteen osalta pisteet kotiin aivan selkeästi. Silti kolmosen perustuote, ihan syötäviä.

Annamari 08.03.2016
Pahvirasiassa ruskeassa kääreessä olevia konvehteja. Konvehdin päällä kukkamainen kuvio. Tuoksuu ummehtuneelle ullakolle, kuin vanhoille kirjoille. Maitosuklainen kuori ja sisällä vaaleaa täytettä. Kuoren suklaa on jotenkin jauhomaista, maistuu todella vähän suklaalle ainakin aluksi ja on liian makeaakin. Vaalean täytteen joukossa on rohisevia hippusia, mutta crisp tuotteen nimessä sai mielikuvan, että crispiä olisi vielä enemmän. Rousketta saisi siis olla reilummin. Kyllä tässä pähkinän maistaa, mutta sekin maku on jotenkin mieto. Jotenkin tässä ei ole mitään hyvää, mutta yllättävän hyvin tämä kuitenkin maistuu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset