Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suosikki konvehtimix
Tuotteen Panda suosikki konvehtimix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 04.02.2019
Paketillinen suklaakonvehteja, joiden maut ovat - yllätys yllätys - tuttuja muista Pandan konvehtirasioista. Yksi variantti on minttu, joka on yhtä kuin juhlisrasian minttukonvehti, toinen taas toffee joka on juhlisrasian kukkakonvehti. Hassel crisp on taas samaa settiä kuin erikseen myytävä rasia juhlapöydän hassel crisp. Nämä on vaan naamioitu eri näköisiksi, eli kaikki saman muotoisiksi pötkylöiksi käärittynä eri värisiin papereihin.

Eipä tässä mitään ihmeellistä kommentoitavaa, paitsi että ihmettelen että miksi tämä on nimellä suosikki kun kyseiset maut eivät koskaan ole ylimpiä suosikkejani olleet. Minttu on vähän liian minttuinen ja toffee liian makea, enkä pidä niiden löysästä täytteestä. Hassel crisp on ihan ok, mutta aika mieto, enkä pliisuudessaan miellä sitä suosikiksi.

Pisteet menevät näin: mintulle ja toffeelle kakkonen, hasselille kolmonen. Kokonaisarvosana kuitenkin siis pyöristyy kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset