Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda lumous vadelmapaloja ja tummaa suklaata 53%
Tuotteen Panda lumous vadelmapaloja ja tummaa suklaata 53% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Hanna P 24.05.2019
Isoja tummasuklaapalleroita...jee! Pieni keltaisuus on pinnassa ja tuoksu on vaniljainen. Sisällä onkin lakun sijaan vain marjamarmeladia...se hieman harmittaa. Täyte on kuitenkin miellyttävän kiinteä ja hieman kirpakkakin, joten hellyn arvosanassa kolmoseen.

Iikka 24.05.2019
Hedelmäisen karkkisen tuoksuisen suklaapalleron sisältä löytyy jotain pehmeää ja makeaa. Sisus on kivan makuinen. Päällys on makeaa, muttei välttämättä ihan laadukkainta suklaata. En saa päähäni mitä hedelmää sisus on, ehkä päärynää. Oiva suklaaherkku sopii moneen tilanteeseen.

Janne J 23.05.2019
Hyväntuoksuinen suklaapallo. Suklaata onkin vain pinnalla ja palleron keskiosa vaikuttaisi olevan marjamarmeladia. Sangen marmeladinen kokonaisuus, mutta kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut yhdistelmä suklaan suhteellisesta vähäisyydestä huolimatta. Näitähän söisi makeudesta huolimatta helposti puoli pussillista!

Jenni V 04.02.2019
Isoja marmeladipalleroita, joissa päällä on harmaahkoa tummahkoa suklaata. Sisällä oleva marmeladi on hampaisiin tarttuvaa ja sitkeää, ja siksi suklaa tuppaa lohkeilemaan päältä pois haukatessa. Sinänsä makupari on ok, mutta rakenne ei ole ihan mieleeni. Kolmosen alarajoille, ei minua ihan lumonnut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset