Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda choco & lakrits raspberry
Tuotteen Panda choco & lakrits raspberry valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Hanna P 24.05.2019
Ihania vaaleanpunaisia palloja! Ah, mikä kirpakkuus pinnassa! Sisällä on miedonmakuista lakua. Aluksi oli hieman vaikea “saada kiinni” tuotteesta, mutta kunhan makuun pääsi niin...Kirpeys, pallous, lakuus ja suklaus...Voiko ihminen enempää toivoa yhdeltä tuotteelta?

Iikka 24.05.2019
Onpas kirpeä pinta tällä pallolla! Kun hedelmäinen (?) superkirpeys poistuu, alta paljastuu makea suklaakerros. Tämän alla on taas lakusydän. Jo on pieneen palleroon saatu monenlaista makua, joista pinta on eittämättä kummallisin. Jospa se tähän sopii, ja sille on tilausta. Lopulta tuote lakritsisuudessaan on aika raskas, eikä tätä montaa palloa vedä yhteen menoon. Mutta kelpo tuote, i alla fal. Vahva 3 pistettä.

Janne J 23.05.2019
Vaaleanpunaisella, hieman kirpakalla (vadelma?)jauheella päällystettyjä palloja, ohut suklaakuori ja sisällä salmiakkista lakritsia. Kiinnostava makuyhdistelmä ja aivan oivallinen karkki, mutta pelkästään suklaan vuoksi en näitä ostaisi koska sen osuus makukokonaisuudesta on ehkä 10%:n luokkaa. Kolme ja puoli pistettä.

Jenni V 04.02.2019
Kirpakalla vadelmajauheella kuorrutettuja suklaapalleroita, joissa on sisällä vielä pehmeää salmiakkilakua. Todella kirpeää on tuo jauhe, mutta tähän se itse asiassa sopii, koska se peittää salmiakin makua mallikkaasti. Suklaa miedontaa makukokonaisuutta, mutta sillä on tässä lähinnä sivurooli. Kirpeät karkit ja salmiakki eivät ole suosikkejani, eli pisteet jäävät kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset