Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Lakumix valkosuklaa
Tuotteen Panda Lakumix valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 24.02.2020
Mansikkaa? Appelsiinia? Anista? Outo karkkiteelmä, jossa on kummallisia karkkivivahteita. Aika ajoin vivahtaa myös laku/salmiakki, mutta liian vähän. Pehmeät aidot lakupallot kehiin kiitos… Salmiakki on turha lisä, hedelmäiset karkkimaut vievät liikaa huomiota. Sekamelska, kakkonen.

Jarkko 20.02.2020
Tikkurilan värikarttaa väritäplinä valkosuklaassa. Maku ei kuitenkaan ole lainkaan värikäs, vaan joko aniksen tai jonkun muun yrtin. Ei innosta syömään, kun suklaan makua ei ole lainkaan.

Iikka 20.02.2020
Valkosuklaata ja sattumia. Tämä on hyvää vaikken valkosuklaan ystävä olekaan. Alkumausta puuttuu ällömakeus, ja sitten tuleekin lakun makua, vaikka se vaikuttaa vähän keinotekoiselta. No, makeutta on loppua kohti luvassa enemmän. Kuitenkin ihan valkosuklaiden parhaimmistoa.

Kirsi I 19.02.2020
Valkosuklaata, jossa värikkäitä pilkkuja. Tuoksu lakritsainen, mutta sitä ei maussa kovin erota. Värikkäät pilkut osoittautuvat koviksi pikku rakeiksi, joista irtoaa valkosuklaaseen mukavasti kirpeyttä ja se peittää valkosuklaalevyn tyypillistä rasvaista imelyyttä. Kuitenkin ne kovat takeet tuntuvat ikäviltä kitalaessa. Perusjuttu, eikä ihan huonoimmasta päästä.

Janne J 19.02.2020
Oikein mukavasti hampaissa rouskuvaa valkosuklaata, ihan kuin seassa olisi lakritsi- tai salmiakkihippusia ja jotain muutakin väriä antamassa. Mukava sekoitus, jossa ei mikään suuremmin ärsytä, ei edes makeus. Ei elämää suurempi elämys, mutta oikein mukavaa mättösuklaa leffaillan ratoksi. Vahva kolmonen!

Hanna P 19.02.2020
Pandan valkosuklaata sinisin, punaisin ja vihrein sattumin. Tuoksu on mukavan lakritsainen. Suutuntuma on mukavan rohiseva. Valkosuklaa ei ole erikoista, mutta sydämessäni on pehmeä kohta tällaiselle makean valkosuklaan ja lakun yhdistelmälle. Ei tästä voi kun tykätä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani