Leader Vegeway Leader Vegeway

NIDAR Suklaalevyraadissa

Nidar smash! app app app!
Tuotteen Nidar smash! app app app! valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nidar -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 12.01.2019
Kevyehkö patukka, jossa suklaan seassa on maissujuttua. Suolaista, makeaa ja rapsakkaa. Vähempikin suolaisuus riittäisi, muuten melko hyvää.

Jenni V 25.01.2018
Mietin pitkään että onko tämä sama tuote kuin smash-patukka, mutta nettisivuilta lunttaan että alkuperäinen smash-patukka lopetettiin vuonna 2013 ja nyt on lanseerattu tämä, jossa suklaa on pehmeämpää ja muutenkin reseptiä on paranneltu. 34-grammaisessa patukassa onkin ihan kiva maitosuklaakuorrute, ja sisällä on maissikrispejä sopivasti sisältävää kaakaonougatia. Tasapaino pehmeän ja rapean välillä on oikein hyvä, siitä pointsit. Poppari maistuu sopivasti, mutta smashin kohdalla on aina se sama ongelma: suolaa on auttamatta liikaa. Pieni ripaus toisi pikanttiutta, mutta nyt koko patukan syöminen alkaa jo tuottaa suolan yliannostusta. Siksi juuri ja juuri pisteet lasken kakkoseen, vaikka muuten ihan kiva patu onkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet