Laatusuklaa

GOLDKENN Suklaalevyraadissa

Goldkenn cointreau
Tuotteen Goldkenn cointreau valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Goldkenn -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (täyte).
 

Hanna P 30.05.2021
Suuri pala maitosuklaata hedelmäisellä tuoksulla. Perinteinen liköörikonvehdin suutuntuma ym. mutta tässä konvehdissa alkoholi ei “hyökkää” kuten yleensä “viinakarkeissa”. Varsin miellyttäväkin kokemus siis. Vasta jälkimaussa pieni karvaus kielen päällä. Sinänsä tämä “makeisgenre” ei iske, joten jääköön arvosanakin keskinkertaiseksi.

Jarkko 22.10.2013
Cointreau-likööriä (joka muuten oli pitkään mummoni suosikkischnapsi) löytyy tämän 37% kaakaopitoisuuden omaavan suklaalevyn palluraisista palasista. On hyvä muistuttaa itseänikin siitä, että en ole ihan hirveästi alkoholisuklaiden perään, mutta sielä on poikkeuksiakin löytynyt, joten avoimin mielin tätäkin maistan. Appelsiini ainakin on hyvää ja sitähän tämä likööri käsittääkseni pääasiassa on maultaan. Näitä palasia lienee turha haukata puoliksi, ellei välttämättä halua sotkea paitaansa. Suklaa pitää tälläkin kerralla sisällään suklaakuoren, joka estää nesteen valumisen suklaan läpi. Sokei rouskuu, mutta neste maistuu. Maku on aluksi (noin kahden sekunnin ajan) loisteliaan appelsiininen. Sitten mukaan tulee alkoholin vahva perusmaku, joka pilaa hyvin alkaneen maistelun. Pakko ottaa toinen palanen. Ei muutosta, täsmälleen samat havainnot siitä. Alkoholin maku kuitenkin häviää kymmenessä sekunnissa, jonka jälkeen suuhun jää rouskuvaa sokeria, hieman suklaan makua ja jopa aavistus appelsiinimaisuutta. Levy on siis parasta alussa ja lopussa, ei niinkään siinä välissä. Ei kuitenkaan vastanmielisin alkoholisuklaa jota olen maistanut.

Janne J 15.05.2007
Samantyyppinen pahviloota kuin saman valmistajan konjakkisuklaassa, ostettu tämäkin ruotsinlaivalta. Palaset ovat tässäkin hauskoja kumpuja, mutta perussuklaa on nyt hieman paksumpana levynä. Maitosuklaa on merkillepantavan laadukasta, ja sisältä löytyy nestemäisessä muodossa likööriä (10% painosta), joka puraisee mukavasti, mutta toisaalta makuhermoja hivellen. Jotain jää rahisemaan hampaissa, liekö ihan sokeria. Tämän parempaa alkoholisuklaata en ole toistaiseksi maistanut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani