Laatusuklaa

E. WEDEL Suklaalevyraadissa

E. Wedel mleczna
Tuotteen E. Wedel mleczna valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki E. Wedel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 25.09.2018
Pieniä paksuhkoja paloja umpimaitosuklaata. Suklaa ei ole ihan hirveän makeaa, mutta siinä on kuitenkin vähän halpismainen aromi, taas tulee mieleen pääsiäismunasuklaa. En myöskään tykkää rakenteesta ihan hirveästi, sillä sulaessaan tämä on todella paksua massaa joka tarraa vähän kurkkuun. Parempiakin maitosuklaita on, kakkonen.

Iikka 14.12.2014
Jokseenkin perinteinen tuoksu ja ulkonäkö. Täyttä tavaraa. Turhan tuhti koostumus, sulaa heikosti ja paakkuuntuen. Onko Wedel yrittänyt tehdä muuta kuin perusmaitosuklaata? Tuskin. Puolan Fazerin sininen. Erottaisinkohan nämä sokkona?

Hanna P 13.12.2014
Maitosuklaata tekstillä "E.Wedel". Tuoksu kuin pääsiäismunassa! Makukin samaa luokkaa eli halpaa perusmaitosuklaata, hieman oudolla sivumaulla. Kyllähän tätä suklaannälkäänsä syö, mutta mitään erityistä elämystä tämä suklaa ei tarjoa.

Jarkko 12.12.2014
Tuoksu on makea, vaalea ja sesongin mukainen, eli joulukalenterisuklaan. Maku on melko teollinen, ei kuitenkaan ällömakea. Koostumus ei ole maailman onnistunein, sillä suklaa muuttuu sulaessaan lähinnä liisteriä muituttavaan muotoon. Kuvittelen maistavani kookoksenkin, mutta ei sellaista ainesosista löydy. Jälkimaku turhan sokerinen.

Kirsi I 11.12.2014
Pienehköjä, mutta pullukoita paloja täytteetöntä maitosuklaata. Kuivakkaa ja vanilliinista eli perinteisen joulukalenterisuklaan oloista. Positiivista kuitenkin, ettei ole liiallisen makeaa.

Annamari 11.12.2014
Kanttinen maitosuklaapala E.Wedeliltä. Tuoksuu joulukalenterisuklaalta ja jollain tapaa tuoksusta tulee mieleen myös kindermuna, ehkäpä palan sisällä on joku kreemitäyte. Haukkaan palaa ja ihan samaa tavaraa se onkin kokonaan. Koontumus on mukavan kiinteä, mutta suklaa saisi sulaa paremmin suuhun. Makeaahan tämä on, mutta ei edes kovin pahaa. Todella perustavaraa, maitosuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset