Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg talvisuukko
Tuotteen Brunberg talvisuukko valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Annamari 02.12.2016
Joulunpunainen kääre ja tuttu suukon tuoksu. Pohjavohveli on erityisen pehmeä, ehkä kyseessä on suht tuore tapaus. Vaahto on ilmavaa, mutta mausta en pidä, ainakaan paljaaltaan. Mielestäni maku ei ole aito ja se on kaikenlisäksi liian mieto. Sivumakukin on outo. Perinteiset maut maistuvat minulle paremmin.

Jenni V 28.12.2013
Sesonkisuukkoja kera kirpsakan puolukka-karpaloaromin. Pusut on kääritty täyskultaiseen folioon ja kääreestä paljastuu melko tumma suklaasuukko, joka tuoksuu hennosti marjaiselle. Minun tyylini on syödä pusut jääkaappikylminä, ja niin toimin nytkin. Tällöin kohtuullisen ohut suklaakuori rapsahtelee kivasti. Haukkaan ensin hatun pois ja sitten maistelen vaahtoa ihan pelkiltään. Aika kirpsakkaa on täyte, koostumus on kyllä sopivan pehmeän vaahtoisa. Tulee vähän mieleen hedelmäkarkit, ja mitä enemmän täytettä syö pelkiltään, sitä enemmän alkaa tuntua siltä että kirpsakkuutta on liikaa. Niinpä toisen suukon kohdalla vaihdan taktiikkaa ja haukkailen suklaata ja täytettä samaa vauhtia. Maku parani selkeästi, mutta kun tämä syöntitaktiikka ei ole minulle luontainen niin annan kolme pistettä. Ei missään nimessä suosikkimakujani suukoista.

Susanna H 27.11.2011
Brunbergin suukot ovat suosikkejani ja tämä jouluinen pikkupaketti on varsin houkutteleva. Kultaiset pikkukääröt visuaalisesti kivoja, mutta itse suukot sitten, karpalo ja puolukka ovat herkkua, mutta tässä yhdistelmässä ne eivät oikein toimi, suukkojen sisällä olevassa vaahdossa ne maistuvat liian kirpeinä ja vaikka kuinka syön suukon toisen jälkeen, en vain saa tästä sitä jotain jota kaipaan, ehkä tämä kaipaisi enemmän makeutta tai jotain, en osaa sanoa, pettymys jokatapauksessa, harmillista. Kolme pistettä kuitenkin suukkojen ystävänä ja sanotaan nyt vaikka lisäksi että hyvästä yrityksestä.

Kirsi I 01.11.2011
Pienempiä ovat nämä sesonkisuukot kuin tavalliset pusut. Mutta eipä haittaa; suklaakuori on yhtä paksu (lue "ohut") ja vohvelipohja yhtä sitkeä, täyte yhtä makeaa. Kuitenkin puolukan kirpeys tuntuu sopivasti ja voittaa kevyesti entisen suosikkini mintun. Pusuista parhaita. Pisteistä voikin sitten päätellä, että en ylipäätään pidä näistä kovinkaan paljoa.

Jarkko 10.10.2011
Joulu on taas, joulu on taas... vaikka onkin lokakuun alku. No rasiallinen näitä kulkeutui kotipöydälle, joten ei syöminen vuodenaikaa katso. Minä muuten en tykkää puolukasta tai karpalosta ja näissä nuo kaksi marjaa ovat päämakuna. Odotukset selvästi katonrajan alapuolella siis... Mutta kas kummaa. Nämähän ovat maukkaita! Vaahtotäyte on hieman kirpsakkaa, mutta ei se (onneksi) juuri puolukalle tai karpalolle maistu, marjaiselle kuitenkin. Tumma suklaakuori toimii todella hyvin raikkaan täytteen kanssa ja pohjassa lymyilevä vohvelisiivu antaa hampaillekin tekemistä. Asiaa! Pistän muuten pääni pantiksi siitä, että näissäkin on koko pienentynyt siitä, kun viimeksi suukkoja söin. Mutta mutta, onhan se varmaan kompensoitu hintaa nostamalla.

Päivi 24.11.2010
Jouluaiheinen pakkaus, jossa on 6 suukkoa. Makuna puolukka-karpalo. Suukot ovat kääritty kultaiseen kääreeseen. Tuoksuu tummahkolta suklaalta. Täyte vaaleanpunaista pehmeän kirpeää. Alussa terävämpi kirpeys joka tasoittuu sitten. Minusta tässä päämakuna oli kirpeys tai pitäisi varmaan sanoa että tuntemus. En tiedä olisiko arvannu makua puolukka-karpaloksi ellen olisi tiennyt sitä etukäteen. Suklaan maku tulee vasta jälkimakuna sopivasti. Keksi oli kuin pahvia söisi. Ihan ok ja mukavaa vaihtelua näihin suukkojen täytteisiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset