Leader Vegeway Leader Vegeway

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg laktoositon pistaasimaitosuklaa
Tuotteen Brunberg laktoositon pistaasimaitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 10.07.2018
Brunbergin tehtaanmyymälästä löytyi tätä suklaalevyä, tai oikeastaa levylohkoa, joka on pakattu 100g annospusseihin. Suklaata ei ole siis jaoteltu palasiin, toiselta puolelta ohut levy on sileä ja toiselta taas näkyy isoja pähkinäsattumia ja pienempää kaunista rouhetta pinnalla.

Vaikka pähkinää on selkeästi runsaasti (rakenne on melko kevyt ja höttöinen), maku on yllättävänkin mieto. Tai no, sanotaanko nyt suoraan, että aikas mauton... sekä suklaan että pähkinän puolesta. Pieni suola ja sokeri ei olisi tehneet tälle levylle pahaa... Mitäänsanomatonta perussuklaata, kalliilla hinta-laatusuhteella. Kolmosen alarajoille sijoittaisin.

Hanna P 09.02.2015
Maitosuklaata pistaasipähkinäsattumin. Mieto perinteinen tuoksu. Maitosuklaa ja pistaasipähkinäsattumin sopivat erinomaisesti yhteen ja sattumia on riittävästi. Erinomaista!

Iikka 03.02.2015
Herkullinen tuoksu! Maitosuklaan alla möhkäleestä, pähkinää ilmeisesti. Maku suht miellyttävä, mutta rasvainen koostumus tuo mieleen joulukalenterit. Rouskuttaen ei tätä ongelmaa ole. Onko sisällä myös riisimuroa? Yllättäen herkullista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet