Laatusuklaa

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla powercow milk shake suklaa
Tuotteen Arla powercow milk shake suklaa valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Hanna P 25.09.2019
Juoksevan vanukkaan makuinen suklaapirtelö. Maku kovin makea ja hieman keinotekoinenkin. Ei ravintolatasoista pirtelöä, mutta aivan käypä herkku vallankin suklaavanukkaan ystäville.

Iikka 25.09.2019
Vähän pliisu makukokemus, ehkä siitäkin syystä että jotenkin kuvittelin juovani kaakaota. Olen tottunut vähän paksumpiin pirtelöihin. Ei kuitenkaan mitenkään epämiellyttävä tuote, joisin toistekin.

Jenni V 29.09.2013
Jaahas, pirtelöä joka säilyy yli neljä kuukautta huoneenlämmössä? Ei vaikuta kovin houkuttelevalta... No, rohkeasti lähden maistelemaan, ja noudatan tunnollisesti ravisteluohjetta, vieläpä ravistan minuutin kun vaadittiin vain puoli. Sitten pilli merkitystä kannen kohdasta läpi ja maistelemaan. No jaa, ei tämä varsinaisesti pahaa ole mutta ei tästä kyllä suklaapirtelökään tule mieleen. Ja miksipä tulisi, kun ainesosina on maitokaakaon ainekset. Ravistelu kuohkeuttaa rakennetta hieman, mutta ei tarpeeksi niin että olisin tätä hirveästi erottanut kylmästä maitokaakaojuomasta. Aika lailla turha tuote, varsinkin hintaisekseen.

Mervi 25.01.2012
Tuote on valmiskaakaojuomista omasta mielestäni lähellä kärkeä. Juomaa on juuri sopivan verran, tyydyttää janon tai toimii hyvin myös välipalana. Koostumus on kevyt josta huolellisen ravistuksen jälkeen myös ilmakuplat kaakaossa tekevät osittain tämän vaikutuksen. Tuote ei siis liian makea tai raskaanmakuinen, maistuu hyvin myös vähän vanhemmille "lapsille" :)

Jarkko 25.08.2009
Tällaisia tuotteita ei minulla juurikaan tule ostettua, mutta nyt sattui silmiin ja käsiin valmispirtelö, jonka "valmistamiseen" tarvitaan vain puoli minuuttia purkin ravistusta. Purkin kyljessä on alamittaisen näköinen pilli, mutta se osoittautuikin teleskooppimaisesti kasvavaksi. Pilli falskaa kuitenkin niin paljon, että imeskelyn pitää olla todella tehokasta, jos haluaa suklaan makua suuhun asti. Siispä pilli kuikkaan ja purkki auki. Sekään tosin ei ihan vaivatta onnistu, koska purkin foliokantta ei ole tarkoitettu avattavaksi, koska siinä on kyllä pillireiän paikka merkitty, mutta ei siivekettä, josta sen saisi auki. Veitsen hakuun siis. Ja kun kannen on saanut auki ovat mukin reunat on niin terävät ja rosoiset, että saa varoa leikkaamasta huuliaan. Tummia pilviä siis taivaalla jo ennen kuin maku on kunnolla edes esittäytynyt.

No se maku... se on suunnilleen yhtä jännittävä kuin odotin. Vaalean suklaan maku on jollakin tavalla tuttu joistakin vanukkaista, mutta epäkaivattuna lisukkeena löytyy metallinen sivumaku, joka maistuu ja tuntuu lähinnä jokaisen suupalan jälkimakuna kitalaessa. Mausta ei kovin kummoisia riimejä saa syntymään, se on niin "tavallinen" kuin vain olla voi. Koostumus on shakemainen, eli ilmakuplia riittää. Tähän tosin luultavasti vaikuttaa sekin, kuinka raivokkaasti purkkia ravistaa ennen avaamista. Uskon kuitenkin että lapset saattaisivat tätä hörppiä ihan mielellään (onhan purkin kyljessä taikaviitalla varustettu lehmäkin...) jos vain pilli olisi sellainen, että lapsilla riittäisi kärsivällisyys imuttamiseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani