Laatusuklaa

BONBONETTI Suklaalevyraadissa

Valmistajan tuotteita on Suklaalevyraadissa yhteensä 9. Osa niistä on mahdollisesti jo poistunut markkinoilta, jolloin löydät ne täältä. Jäsenet ovat kirjoittaneet tuotteista 23 arviota ja vierailijat 1. Lisätietoja valmistajasta ja sen tuotteista löydät osoitteesta bonbonetti.hu. Tuotteiden valmistusmaa(t) on/ovat Unkari. Tuotteita tuo/markkinoi Suomessa (ei tiedossa).

Suodata jäsenen mukaan
Valitse jäsen, jonka arvioimat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne nykyiset jäsenet, jotka ovat arvioineet vähintään yhden tämän valmistajan tuotteen.
Suodata tuoteryhmän mukaan
Valitse tuoteryhmä, johon kuuluvat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne tuoteryhmät, joihin vähintään yksi tämän valmistajan tuote kuuluu.

Bonbonetti cherry queen

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Voit myös lukea yksittäiset arviot tuotteesta sekä jäseniltä että vierailijoilta.

Tuotannosta poistuneet tuotteet

Alla olevia tuotteita ei enää löydy kauppojen hyllyiltä tai muualtakaan, koska niiden valmistus on lakkautettu. Suklaalevyraadissa tuotteet elävät kuitenkin ikuisesti.

Bonbonetti classic hazelnut

Tibi ananászkrémes

Tibi bodzaízü krémes hüsitövel

Yleisarvosana 5 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Tibi étcsokoládé 60%

Tibi feketeribizlis

Tibi kekszes-narancsos

Tibi marcipánkrémes 49%

Yleisarvosana 8 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Tibi mazsolás-mogyorós

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 1 vierailijalta .

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani