Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou smil caramel nappirulla
Tuotteen Marabou smil caramel nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Annamari 19.04.2020
Hyvin perinteisen oloinen tuote, suklaata ja sisällä toffeetäytettä. Täyte on hitusen valuvaa ja sotkevaa mutta mielestäni se tekee siitä parempaa kuin joissain vastaavissa tuotteissa, joissa toffee on sitkeämpää. Maku on tasapainoinen ja hyvä. Maussa ei mitään yllättävää, se on odotusti tosi makeaa. 3,5 pistettä.

Jenni V 22.11.2013
Lähes 80-grammainen suklaanappipötkäle toffeetäytteistä maitosuklaata. Eli siis lähes täydellinen kopio Cloetta Centeristä, mutta Maraboun suklaalla tietenkin, ja toffeeta on nappien sisällä hiukan vähemmän kuin kilpailijalla. Napit ovat kieltämättä kivamman näköisiä kuin centerissä, sillä suklaa on kiiltävämpää, mutta sen sijaan mielestäni toffee ei ole läheskään yhtä hyvää kuin centerissä. Ensinnäkin se on juoksevampaa eli syöminen on sottaisempaa, sekä minusta toffeessa on joku outo sivumaku joka häiritsee makukokemustani suuresti. Ensin luulen sitä jonkinlaiseksi etäiseksi appelsiiniaromin kaiuksi, mutta kun jatkan syömistä niin tuokin mielikuva katoaa. Patukka katoaa suuhun sen kummemmin suklaan aromeja maistamatta, toffeen ylimakeus ja outo aromi vievät voiton. Ja taas olin tillin tallin koko patukan syömisen jälkeen, siis sokerihumalassa... Kyllähän tämä ihan mukavaan tahtiin mahaan katosi, joten en kehtaa kolmosta alempaa arvosanaa antaa, mutta kyllä tämä siinä enemmän kakkosen ja kolmosen välimaastossa kiikkuu. Eli todennäköisesti valintani on kilpailijan tuote jatkossa.

Jarkko 03.12.2007
Maitosuklaata, jonka sisällä pehmeää toffeeta. Tuota kuvausta vastaavia tuotteita on markkinoilla jonkin verran, joten jos aikoo muiden yläpuolelle päästä, täytyy jollakin tavalla erottua muista ja vieläpä hyvällä tavalla. Tässä rullassa suklaa on nappimuodossa. Napit eivät valitettavasti makunsa puolesta eroa "massasta" kovin selkeästi, joten ihan muiden ylle tämä ei yletä. Nyt on kuitenkin niin, että tämä maistelija sattuu olemaan maitosuklaan ja toffeen yhditelmän suurnauttija. Siitä syystä keskinkertainenkin toffeesuklaa on yleensä ainakin nelosen arvoinen, niin tämäkin. Sanoisin jopa että vahva nelonen. Tuotteen ainoa heikkous on toffee, joka on makeudeltaan ja koostumukseltaan hyvä ja sileä, mutta jonka maku on aavistuksen verran liian paahdetun sokerin oloinen. Siksi se jää hieman teollisen oloiseksi. Tokihan näitä tulee jatkossakin ostettua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani