Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crisp! levy
Tuotteen Marabou crisp! levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 14.04.2020
Perinteistä Maraboun maitosuklaata, jonka seassa kevyesti rouskuvaa riisityyppistä lisuketta ja toffeeta. Toffee maistuu selvästi ja rousketta on sopivasti. Tosi makeaahan tämä on, kun sekä itse suklaa että lisukkeet ovat makeita. Mielestäni Marabou onnistuu hyvin näissä tuotesekoitteluissa eikä tämä tuota poikkeusta. Makeaan herkutteluun.

Jenni V 29.10.2018
Uutuuslevy, jossa on taas venytetty yhtä vanhaa brändiä... Eli crisp-patukkaa levymuotoon. Maraboun makean maitosuklaan sekaan on laitettu 8% riisicrisp-muroa sekä 8% pehmeähköä fudgemaista toffeeta paloina. Murot ovat erittäin rapsakoita, ja pieniä pallosia on paljon, joten pureskellen tämä on pakko nauttia. Väliin tulee onneksi niitä pehmeämpiä kohtia, joissa on toffeeta, mutta toisaalta niissä kohdissa tulee sitten sokerit korvista ulos. Todella makea kokonaisuus, eikä murot mielestäni kevennä makeutta yhtään. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani