Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou big taste strawberry cheesecake
Tuotteen Marabou big taste strawberry cheesecake valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Levyt (täyte).
 

Annamari 22.09.2020
Sokkomaistelu: Täytesuklaata, jossa marjaisa tuoksu. Suklaan välissä on keksiä ja kreemiä ja jotain punaista. Kokonaisuus on makea, mutta monipuolinen. Keksiä ja kreemiä on sopivasti eikä marjatäytekään valu sormille.

Iikka 12.09.2020
Karkkikakku. Makea ja maistuva. Tykkään. Rouskuu, sulaa suussa. Se vain on. Söisin toistekki, ja ihan maksaisin omasta pussista.


Hanna P 08.09.2020
Paksusti keksillä täytetty suklaa. Ilmeisesti tämä suklaaksi (eikä keksiksi) luetaan, kun palat on suklaapalan kokoisia. Tuoksu on imelä. Makean mansikkaisuuden, valkosuklaan, keksin ja maitosuklaan yhdistelmä kuitenkin toimii, vaikka kovin makea onkin!

Janne J 07.09.2020
Halvan tuoksuinen täytesuklaa. Vaaleasta suklaasta ei ole mitään kerrottavaa, keksiä sisältävä täyte on lähinnä makea. Myös halpaa rasvaisuutta on läsnä. Ei toiminut minulle, niukin naukin kakkosen mässyttelysuklaa.

Annamari 23.05.2020
Iso levy ja myös palat ovat muhkeita. Maussa on päästy kiinni juustokakkuun, siinä onnistuttu. Makeutta on enemmän kuin riittävästi. Isohko miinus siitä, että paloja on vaikea lohkoa ja löysä mansikkatäyte tahmaa ja tahraa joka paikan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani