Mainospaikka vapaana

ANTHON BERG Suklaalevyraadissa

Anthon Berg strawberry in champagne 50%
Tuotteen Anthon Berg strawberry in champagne 50% valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Anthon Berg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Marsipaanit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.

Jenni V 17.01.2020
27,5g marsipaanikiekkoja 8kpl yksittäiskäärittyinä, tummalla suklaalla päällystettyinä, mansikkakastikkeella ja alkoholilla maustettuina. Tykkäsin aprikoosiversiosta kovasti, ja siksi odotin tältäkin paljon. Valitettavasti tämä oli kuitenkin vähän pettymys. Mansikka oli aidon tuntuista, mutta alkoholi sitten taas vähän liian pistävää. Mansikka olisi ansainnut seurakseen hienostuneemman alkoholin aromin, nyt "shampanjaa" oli vissiin ryyditetty vähän jollain muullakin alkoholilla. Marsipaani itsessään oli hyvää, ja suklaa. Kolmosen alarajoille.

Annamari 12.11.2016
Yksittäispakattu kookas suklaakiekko. Nämä sopisivat ehkä kahvipöydän tarjottaviksi. Tummasuklainen kuori on ohut ja sisällä on marsipaania ja marmeladimaista täytettä. Ei maistu oikein mansikalta, eikä kyllä shampanjaltakaan. Alkoholin kyllä huomaa, mutta se ei ole liian tujakka. Maussa marsipaani on selvästi hallitsevin. Odotin paljon erottuvampia makuja, nyt tämä oli vähän epämääräinen. En näe itselläni ja tällä tuotteella yhteistä tulevaisuutta, taitaa jäädä loppurasia vierasvaraksi.

Maria 06.08.2011
Ah! Nämä "anttonperit" nautitaan tarkoin valittuina iltoina teen kera, kerralla vain kaksi (ettei lopu liian äkkiä). Laivareissuilta pitää aina tuoda boxi tai pari. Makean sisuksen ja suklaan yhdistelmä on juuri oikealla tavalla makunystyröitä palkitseva. Mikä parasta; näitä saa useimmiten syödä aivan yksin. Liekö liian imeliä toisten makuun?

Susanna K 23.02.2006
Yksittäispakattu ison pullonkorkin muotoinen suklaapala joka ei ainakaan maistu mansikalle. Sisällä mansikan oloista marmelaadia joka ei kuitenkaan maistu vaan päämaku on jotenkin alkoholin ja marsipaanin sekoitus. Suklaa itsessään on hieman tummempaa. Pakkaus on myyvä mutta sisältö ei anna sitä makua mitä olisi odottanut.

Jarkko 23.02.2006
Jääkiekkoa muistutava, noin 5cm halkaisijaltaan ja sentin pakuinen suklaakuorrutettu juttu tuoksuu mansikalle ja suklaalle. Tähän asti kaikki hyvin. Puraisu paljastaa kuitenkin että sisällä on marsipaania. Hyi kauheeta. En tiedä onko marsipaania ainoastaan tuo valkoinen osa sisuksesta, vaiko myös tuo punainen, mutta kokonaisuus on karsea. Samppanjaa, tai edes halvinta mahdollista kuohuviiniäkään tämä ei ole ikinä nähnytkään. En haukkaa toista palasta.

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset