Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle snacks pussi
Tuotteen Fazer dumle snacks pussi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Riisisuklaat, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 07.06.2021
100g pussillinen riisimuroa, dumle-toffeeta ja maitosuklaata sisältäviä biteseja. Yllätyksekseni tarvitsi lähteä kauemmas kauppaan jotta tämän valikoimasta löysi, on kuitenkin minusta oikein hyvä tuote jokaiseen suklaahyllyyn… Koukuttavia, susupalamaisia naposteltavia, jossa on vahva dumle-toffeen maku. Maitosuklaata olisi ehkä aavistus saanut olla enemmänkin, se jäi vähän toffeen varjoon. Riisimurot keventävät kokonaisuutta, eikä toffeekaan silloin tunnu niin sitkeältä. Pussin koko on kyllä aika pieni, nämä meni kerralla :-). Nelosen tuote.

Kirsi I 02.02.2011
Tämän arvion kirjoittamista varten minun on pitänyt ostaa kaksi pussillista Dumle snacksejä, ja molemmista pusseista olen ehtinyt makustella vain yhden palasen, koska ovat avatusta pussista kadonneet keittiön pöydätä ns. parempiin suihin. Palaset ovat mukavan kokoisia, pinnalla on perus-dumlea paksummasti suklaata ja sen joukossa (pussin kuvasta päätellen) pähkinämurusia. Murusia on sopivasti, tuovat hyvin makua ja sointuvat napakkaan toffeeseen hyvin. Suklaakuoren alla täytteenä tuttua dumle-toffeeta. Sopivan kokoinen, sopivan makuinen, kerrassaan herkku, kuten herrojen 12-v ja 14-v pussintyhjennysvahdistakin voi päätellä.

Jarkko 26.03.2008
Dumle on tuttu, Dumle snackskin on patukkana tuttu, mutta Dumle snacks pussiin paloiteltuna ei ole entuudestaan tuttu. Kohtapa on. Maitosuklaakuoren alla ja seassa on runsaasti ratisevia riisimuroja. Suklaakuoren alta löytyy sitten Dumlesta tuttua toffeeta runsain määrin. Pidän suklaasta, pidän toffeesta ja pidän myös näistä riisimuroista, koska ne eivät ole liian kovia. Lisäksi palasten koko on (noin) helpostisyötävän 2x3cm, joten tässä ei oikeastaan ole yhtään mitään vikaa. Lisäpiste snacks patukkaan nähden tulee juuri tuosta helposti nautittavuudesta.

Susanna K 25.03.2008
On irtonamina, patukkana ja jopa nyt ihan snack-versiona tää dumle. Maitosuklaapäällisellä jossa riisimuronpalasia lisukkeena tehty dumlenami. Täyte suklaassa on sama toffee kuin paperipäällisissä dumlekarkeissa tosin täytyy todeta että tässä snackpussiversiossa toffee on hivenen jämäkämpää mikä on oikeastaan parempaa, ettei kaikki täytteet valu rinnuksille. Muuten toimiva suklaa eikä moitteita löydy mielestäni, no ehkä se että näihin tulee himo.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani