Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer manteli, karpalo & jouluiset mausteet maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer manteli, karpalo & jouluiset mausteet maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 24.03.2020
Todella jouluinen suklaalevy, jossa ilmeisesti on haettu "pipari-glögi"-makumaailmaa laittamalla tähän keksimurua, karpaloa ja mantelia. Käytönnössä tosiaan tuo keksi ja joulumausteet rulaavat, ja karpalo ja varsinkin manteli jäävät toisarvoiseen asemaan. Karpalo antaa mukavaa kirpakkuutta, mutta olisin ehkä laittanut sitä tuplasti ja jättänyt sitten vaikka mantelin pois. Fazerilla on jo aikamoinen liuta jouluisia suklaita, ja olisikin mielenkiintoista maistaa niitä rinnakkain, jotta huomaisi, onko näissä oikeasti makueroa ja kuinka paljon. Erittäin "kausisuklaa" tämä on, ei tämä kovin hyvin enää joulun jälkeen uppoa, ja pitkän päälle mutusteltuna maku on melko tunkkainen. Jouluisuutta kuitenkin on riittämiin, joten siinä mielessä tämä on kolmosen levy.

Annamari 05.02.2016
Arvioitavana Fazerin joulusuklaa, joka uutisoinnin mukaan tuli piparkakkusuklaalevyn tilalle. Nimi lupailee jouluisia makuja. Tuoksu onkin jouluinen ja piparkakkumausteet on aistittavissa. Suklaa itsessään on hyvää, sitä tuttua. Joukossa on punaisia karpalosattumia ja mantelirouhetta, siellä täällä myös keksinmuruja. Kyllä tästä heti jouluinen fiilis tulee! Karpalot saisivat minusta maistua voimakkaammin ja niitä voisi olla sattumina hieman enemmän, samoin kuin keksiä kaipaisin lisää. Ilmeisesti piparkakkua tässä ei ole vaan nimenomaan keksiä ja suklaa maustettuna jouluisasti. Joulumausteet ovat balanssissa, mutta kyllä tässä varmasti toimisi piparkakkusattumat oikein hyvin. Vaikka sattumia on niukanlaisesti, pidän tästä kuitenkin enemmän kuin Fazerin piparkakkumausteisista konvehdeista, tässä kun on vähän rakennettakin. Maistuu joulun alla parhaiten!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani