Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer mandarin & ginger truffle milk chocolate
Tuotteen Karl Fazer mandarin & ginger truffle milk chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 03.04.2020
Makua saa hakea tosi kauan, mutta sitten löytää mandariinivivahteen, joka on paljon miedompi kuin appelsiini makuna. Inkiväärin makua en havaitse, mikä on itselleni kyllä positiivinen seikka, koska se ei kuulu lempimakuihini. Yllättävän mieto, ei ole uskallettu laittaa makua kovin paljon.

Jenni V 06.02.2019
Mielenkiintoinen makupari on valikoitunut tähän konvehtiin. Tuoteselosteen mukaan tässä on tryffelitäytettä, jossa on mandariini-inkiväärin luonnollista aromia. Petyin vähän, kun huomasin ettei tryffelimassa hirveästi erotu suklaamassasta rakenteeltaan, vähän pehmeämpää ja silkkisempää täytettä olin odottanut. Massa on vähän kuin Fasun sinistä, vain aavistuksen pehmeämpää, mutta siinä on aika kirpsakkaa sitruunaista aromia mukana (mandariiniksi en sitä miellä). Inkiväärisyys tulee oikeastaan esille vasta monen konvehdin jälkeen pienenä "jälkilämpönä". Ei nämä pahoja ole, mutta kuullostivat kiinnostavammilta kuin olivat. Juuri kolmosen tuote.

Hanna P 22.10.2018
Tiedän näiden täytesuklaiden yrittävän olla maultaan mandariini-inkivääriä, mutta ei tässä maistu kuin appelsiini. Kuitenkin pehmeä ja addiktoivaa...ihan puolihuolimattomasti näitä voisi tämän yhden (pienentyneen) rasian vetää (ja melkein vedänkin). Ei mitään kovin uutta auringon alla, mutta perushyvää kylläkin!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani