Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pätkis maxi crunchy
Tuotteen Fazer pätkis maxi crunchy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 04.02.2021
Vahvasti mintulta tuoksuva rouhepäällysteinen patukka. Tosiaan, ison pätkiksen päällä rouhetta...Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä toimii oikein hyvin!

Annamari 07.05.2019
Pätkisuutuus, joka houkuttaa. Yleensä en ole kovin innostunut näistä klassikoiden uudistamisista ja sisarversioista, mutta tätä halusin kokeilla. Pätkiksen tuttu tuoksu. Patukka on isompi kuin peruspätkis. Pinnalla on rouskuvaa riisityyppistä puffia. Rouskuminen saisi jatkua pidempään, nyt rouskeet pehmenevät äkkiä. Niitä saisi myös olla enemmän suhteessa patukan kokoon. Valitsisin tämän yhtä mieluusti kuin perinteisen pätkiksen, mutta alkuperäinen on aina alkuperäinen. Arvon neljän ja viiden pisteen välillä, mutta tiputan neloseen, koska ei tätä tuotetta välttämättä olisi tarvittu.

Jenni V 01.05.2019
55g kahteen palaan jaettu pätkis näyttää ulospäin ihan susulta. Päällinen on röpelöinen, sisältäen maitosuklaata ja riisimuroja, ja sisällä on tuttua pätkistryffeliä. Maku on kiva, tätä on pakko pureskella riisimurojen takia, joten tryffelille ominainen kuivuus ei haittaa. Toisaalta riisimurot tuovat makuun kivaa keveyttä. Maistuva ja hyvä uutuus, joka menee varmasti kaupaksi. Minulle olisi kyllä se puolikaskin tästä riittänyt, mutta ei pakkauskoko nyt saa nelosesta vähentämään pisteitä, onnistunut tuote tämä on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani