Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer liqueur fills vodka mix
Tuotteen Fazer liqueur fills vodka mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Vegaani.

Iikka 03.12.2019
Kolme erilaista viinakonvehtia. Koostumus tavallinen. Perusvodka ihan perus. Karpaloversio ei niin ynseä. Lemon-lime aluksi on hyvän makuinen. Joka tapauksessa suklaan makeus peittoaa hyvänkin viinan lopuksi, vaikka suklaa kai tässä pitäisi olla statistina. Toki jos imeskelee eikä nielaise purskahtelevaa viinaa, niin voi säästellä hyviä makuja suussa. Kyllähän näitä syö, eritoten lemon-limeä ja karpaloa.

Annamari 07.11.2019
Kolmea erilaista käärettä eli kolme makua. Sininen kääre: Tuote on kamala. Punainen kääre: Tuote on yhtä kamala. Keltainen kääre: Kuin aikaisemmat.

Liköörikonvehdit ovat pahin tuoteryhmä eivätkä nämä tee poikkeusta. Inhoan sitä rahisevaa sokeria.

Hanna P 07.11.2019
Vodkakonvehtia perusvodkalla, cranberry- ja lemon-limevodkalla. Peruskonvehti on yllättävän miedon makuinen(konvehti toki hajonnut) eikä hyökkäävä. Lemon-lime onkin varsin kirpakka, mutta niin saa ollakin! Cranberryssä maistuu ihan kunnolla viinan makuinen, mutta onneksi myös marjaisakin. Ei tämä niin pahalta maistunut, kuin pelkäsin vai liekö suu tottunut “viinakarkkeihin” ja meinaan jo heltyä, mutta sitten järki tulee päähän ja arvosana jää kakkoseen. Alkoholikarkkien parhaasta päästä kumminkin, kun ei mitenkään tujun tyrmäävä ole.

Janne J 24.10.2019
Kolmenlaisia liköörikonvehteja, poikkeuksellisesti ei sokkomaisteltuna sillä nämä olivat alkuperäisissä kääreissään. Karpaloversio oli vähän epämääräinen rakenteeltaan (valmistusvirhe) ja ehkä myös maultaan, kaipaisi lisää ryhtiä. Original puraisi ihan mukavasti ja on varsin toimiva liköörikonvehdiksi. Lemon lime oli nimensä mukaisesti hyvin sitruksista ja viinamaista, ei jättänyt kylmäksi. Tässä tuotteessa on vähän sama ongelma kuin alkuperäisessä ei-mix -versiossa, eli alkoholi ja sokeri ovat pääosassa ja suklaata on liian vähän. Kyllä näitä silti ihan mielellään söi vaihtelun vuoksi.

Kirsi I 23.10.2019
Liköörikonvehteja: mainostaa olevansa vodka-täytteellä. Ensin maistan vaaleanpunaisen karpalovodkan, suklaan maku katoaa kirpsakan alkoholimaun alle. Vaikea päätellä makua, koska sokerikuori maistuu. No, tavanomainen liköörikonvehti on kyseessä. Sitruunanmakuinen seuraavana: tässä täyte on selkeästi sitruunaliköörinen (Limoncello) mutta ikävästi suklaa maistuu kuivakkaalle ja jauhoiselle. Sitruunan maku sotkeentuu ikävästi sokeriin ja halvan suklaan makuun, ei siis mielestäni mitenkään onnistunut. Viimeisenä maisteluun original, jossa maku on alkoholinen, sokerinen ja nämä maut peittävät suklaan heikon maun alleen. Ehkä eniten pidin karpalosta, mutta eivät voita perinteisiä liköörikonvehteja.

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset