Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet remix
Tuotteen Fazer kismet remix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Iikka 16.01.2021
Kismettiä jollakin karkkisella maulla. Kismethän on yksi ehdottimia suosikkejani, eikä tämäkään petä. On vaan hyvää!

Hanna P 18.06.2020
Kirpakantuoksuinen Kismet mustalla ja vaalealla täytteellä. Maku on hieman sekava, mutta kyllä minä niin kovin pidänkin suolaisen salmiakin ja kirpakan sitruksen yhdistelmästä! Kismet on myös vohvelisuklaiden aatelia mehevyyden yhdistyessä raikkauteen.

Annamari 06.05.2020
Suklaakuorrutteinen vohvelipatukka, joka ei juuri tuoksu. Vohvelikerrosten välissä on keltaista ja mustaa täytettä. Kevyesti erotan karkkiset maut, mutta ne ovat mietoja. Koostumus on hyvä, mutta kirpsakkuus ei sovi tähän. Ei suosikkini Kismeteistä.

Jenni V 06.05.2020
55g tuttu kismet mutta nyt on kyllä villit täytteet: 23% greipinmakuista ja 23% salmiakinmakuista, tummanvihreää tahnaa… Karkkinen on tuoksu, ja salmiakkinen on maku, karkkista hedelmää myös häivähtää seassa. Eihän tämä millään tavalla hyvää ole, enkä myöskään karkkia syödessä tykkää laittaa salmiakkia ja hedelmäkarkkia samaan aikaan suuhun. Ehkä tämä jollekin karkkihirmulle maistuu, minulle ei. Kakkonen.

Laatusuklaa Klaani