Laatusuklaa

GREEN & BLACK'S Suklaalevyraadissa

Green & Black's organic whole almonds
Tuotteen Green & Black's organic whole almonds valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Green & Black's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Annamari 16.03.2020
Maitosuklaan seassa runsaasti manteleita. Ne ovat pehmeähköjä ja tuote on helposti syötävää. Melko makeaa, mutta kokonaisuutena muuten miellyttävä ja plussaa siitä, että sattumia on riittävästi.

Olli P 09.12.2013
Maitosuklaata, jossa seassa tasaisen paljon mantelia pieninä muruina. Suklaa on pehmeää, johon mantelinmurut tuovat kontrastia vaikka nekin ovat ennemmin pehmeitä kuin kovia. Suklaa ei massoitu vaan katoaa suusta nopeahkosti. Maut eivät ole erityisen hyökkääviä, mutta maitosuklaan pieni makeus ja manteli ovat hyvin tasapainossa. Lopussa tuli ihme makean piikki, mutta ei häirinnyt yhtään. Jälkimaku on ennemmin makea kuin mantelinen, mutta on lyhyehkö ja hallittu. Tämä tuote sopii niin mässäilyyn kuin nautiskeluun; miellyttävä ja helppo syötävä selvillä & tasapainoisilla mauilla.

Vappu 26.04.2009
Maitosuklaata ja paahdettuja manteleita. Palat ovat sopivan pieniä ja levy on kohtalaisen ohut. Maitosuklaa on samettista ja ihanaa. Paahdettuja manteleita on reilusti ja ne ovat maukkaita, hieman makeita. Tämä on pähkinäsuklaiden huippua!

Antti M 05.02.2008
Hieman tummempaa maitosuklaata, josta neljännes mantelia. Täytyy sanoa, että tämä on maukkainta mantelisuklaata, mitä olen käsiini saanut. Luomusuklaana on tosin hieman kalliimpaa mutta ei äärimmäisyyksin asti hinnoiteltu kuitenkaan. Makeaa ja maukasta eli hyvin helposti hupenee koko 100g levy...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani