Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone fruit & nut
Tuotteen Toblerone fruit & nut valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 17.01.2020
Maitosuklaatobo, jossa on mukana 14% rusinoita. Olen pettynyt siihen, että tässä ei varsinaisesti ole pähkinää, vaikka nimessä niin sanotaan, ainoastaan mantelia vajaat 2%. Tykkään pähkinä-rusinakombosta, mutta tässä komboa ei oikeastaan ole, kun mantelikin jää hunajaisen nougatin alle. Eikä toi tobon maitosuklaakaan ihan suosikkejani ole... Kolmosen alarajoille.

Saara 21.03.2012
Toblerone on kaikille tuttu pyramidisuklaa, jota sai ennen vanhaan vain laivalta, ja sieltä tämäkin pötkö on peräisin. Kuvaus kertoo, että suklaa sisältää rusinoita, mantelia ja hunajaa. Hyvältä kuulostaa siis. Tykkään sattumista suklaassa, ja sitkeiden rusinoiden yhdistely pähkinään on hyvä idea. Ensipuraisulla sattumia on riittävästi, saisivat vain olla isompiakin. Suklaan läpitunkeva makeus kuitenkin peittää rusinoiden maun. Suuhun jää pyörimään lähinnä manteli-hunajakönttejä, joista kylläkin tykkään. Toisen haukun pyrin imeskelemään, ja se toimiikin paremmin kuin pureskelu. Suklaa häviää ensin suusta ja sattumien maut tekevät paremmin yhteistyötä.

Luulisin, että tumma suklaa tai ainakin tummempi, vähemmän makea maitosuklaa olisi sopinut tähän paljon paremmin; odotin koko ajan tiettyä kirpeyttä tai terävää makua, jota ei sitten kuitenkaan tullut. Hyvä yritys, mutta aika paljon jää hyvästä suklaasta puuttumaan. Pisteitä vähentää myös rusinoiden suuhun jätämä metallinen maku.

Aki 15.02.2011
Piristystystä perustobleroneen toivat rusinat. Ok tuote, mutta ei sen enempää tai vähempää.

Mira 01.01.2011
Karkeahko

Nina M 07.12.2010
Ulkonäöltään perineisen vuoristomainen ratkaisu. Tuoksu lumoaa heti paketin avattua ja vesi herahtaa kielelle. Rakenne on perinteisen rakeinen, lisänä tietty runsas määrä rusinoita ja muutama hassu pähkinämuru. Muita hedelmiä en maistanut, mutta rusinat kyllä toimivat tällä kerralla. Maku itsessään on hyvin perinteinen toblerone, joten ei ainakaan tuota pettymystä sen suhteen.

Meeri 21.01.2009
Mielenkiintoinen yhdistelmä perustoblerone-suklaata ja rusinoita sekä pähkinänpaloja. En siedä rusinoita missään muussa muodossa kuin suklaalla naamioituina ja tässä tuotteessa se toimiikin hyvin. Rusinat ja pähkinät maistuvat miedosti maitosuklaan joukossa, joka on itsessäänkin todella maukasta. Ehdottomasti pureskeltavaa suklaata, jota tuleekin yllättäen pureskeltua useampi pala.

Minna Hi 02.12.2008
Miksi hedelmät tarkoittavat useimmiten rusinoita suklaassa? Todella makeaa, rusinat dominoivat tätä makua. Pähkinöitä on myös isoina paloina, siitä plussaa. Lisäksi joukossa on jotain kovia sokerisia paakkuja, onko se sitten sitä hunajaa? Onhan tämä suht ok, mutta odotin kyllä parempaa. Liian makea.

Tuula 25.08.2008
Laadukasta, hyvää suklaata, kuten vain Toblerone osaa. En kuitenkaan pidä rusinoista sen paremmin simassa kuin suklaassakaan, joten tämän vuoksi ei pisteitä enempää tule. Kovin on makea herkku.

Kaisa 20.08.2008
400g:n juhlavuoristo 100-vuotisjuhlan merkeissä, Maitosuklaan seassa kokonaisia rusinoita, muita hedelmiä ja hunajaa. Rusinat + muut kuivatut hedelmät ovat isokokoisina vahvasti esillä, pähkinä jää hieman taka-alalle. Runsaan hedelmäseoksen vuoksi myös maitosuklaa maistuu sivuosassa. Suklaa on hyvää perusmaitosuklaata. Annospala on huima, vastaa leivosta. Suositeltava tuttavuus.

Antti M 10.04.2008
Tyylikäs 400-grammainen halko, jossa tutun perus-Tobleronen eli maitosuklaisen hunaja-mantelin lisäksi on nyt rusinoita. Kel-paa! Vaikka kuukauden tätä säilyttelinkin jemmassa ja käsieni kautta siinä välissä kulki useita 100g versioita, enkä sortunut, niin odotus on nyt palkittu ja kunnolla. Nämä isommat palat ovat aina olleet enemmän mieleeni, kun niistä saa reilumman kokoisia paloja hunajaa ja mantelia sekä nyt myös ISOJA rusinoita suklaan seasta. Tästä on aika vaikea parantaa mutta jos tulisi Swiss Deliceltä Chocobloc-kopio... Toivottavasti tämä satavuotisjuhlaversio tulee Suomeenkin tarjolle vielä, koska on se vaan niin hyvää.

Salla Elina Salo 09.04.2008
Tobleronen tuntu suussa. Seassa kuitenkin hyvin hedelmäisen makeaa rusinaa. Ylimääräistä pähkinätäytettä en huomannut. Tuoksuu luumulta ja rusinalta. Olen syönyt kymmeniä parempia rusinapähkinäsuklaita, tämä on huonoimmasta päästä. Tobleronen maistuva maitosuklaa jää tässä pahasti alakynteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani